DOLAR 32,3632
EURO 34,766
ALTIN 2394,493
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sıcaklığı ayarlanabilen Elektrikli Battaniye ile evde keyif zamanı

    Sıcaklığı ayarlanabilen Elektrikli Battaniye ile evde keyif zamanı
    20.11.2020
    A+
    A-

    Havalar soğumaya başladı. Evde içinizi ısıtacak Tchibo Elektrikli Battaniye dengeli ısı dağılımı ile sıcak anlarınıza eşlik edecek. 6 farklı seviyesi sayesinde sıcaklığını istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz elektrikli battaniye, iki taraflı kullanılabiliyor.

     

    Havaların soğumasıyla evde sıcacık battaniyelere sarılmanın zamanı da geldi. Tchibo’nun iki farklı yüzüyle kullanılabilen Elektrikli Battaniyesi, 6 farklı seviyeden dilediğiniz sıcaklığı seçmenize imkan sağlıyor. Sıcaklığı dengeli bir şekilde tüm vücuda yayan Elektrikli Battaniye, LED ekranı ve ekstra uzun kablosu ile işlevsel bir kullanım sunuyor.

     

    Güvenli ve kolay kullanım

    Dilendiğinde ekipmanı çıkartılabilen Elektrikli Battaniye, aşırı ısınma koruması ve 180 dakika sonra kapanma özelliği ile de son derece güvenli. Çamaşır makinesinde kolayca yıkanabilen Elektrikli Battaniye, soğuk günlerde sıcak anlar vaat ediyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.