DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siemens buzdolaplarına Red Dot ve iF Design Awards’dan ödül yağmuru

    Siemens buzdolaplarına Red Dot ve iF Design Awards’dan ödül yağmuru
    29.05.2017
    A+
    A-

    Siemens Ev Aletleri’nin iQ500 serisi KG86NAI40N, KG86NAW30N, KG76NAI30N ve KG76NAW30N buzdolapları, dünyanın en prestijli tasarım ödülleri olan Red Dot ve If Design Awards 2017’de ödüle layık görüldü.

    Üstün teknolojiyi estetik çizgilerle buluşturan Siemens Ev Aletleri, iQ500 serisi KG86NAI40N, KG86NAW30N, KG76NAI30N ve KG76NAW30N buzdolapları ile dünyanın en iyi tasarımlarının ödüllendirildiği Red Dot ve iF Design Awards 2017’de ürün kategorilerinde ödülün sahibi oldu.
    Red Dot Award 2017 kapsamında, aralarında bağımsız tasarımcılar, tasarım profesörleri ve alanında uzman gazetecilerin yer aldığı 40 kişilik jüri, yarışmaya katılan binlerce ürün arasından en iyileri seçti. 1953 yılından beri verilen iF Tasarım Ödülleri için ise bu yıl 59 ülkeden çeşitli kategorilerden 5,575 ürün için başvuru yapıldı.

    Ödüller ile ilgili konuşan Siemens Ev Aletleri Global Tasarım Başkanı Gerhard Nüssler “Geleceğin teknolojilerini, uzun ömürlü, net tasarım tarzları ile birleştirerek müşterilerimizin hayatına fayda katmayı amaçlıyoruz. Ürün yelpazemizin iF ve Red Dot Tasarım Ödüllerine layık görülmesi, bizi gururlandırdığı gibi, Siemens Ev Aletleri’nin, üründen mükemmel performans ve stil bekleyen tüketiciler için, estetik tasarıma sahip ürünler geliştirmeye yönelik sürekli çabalarının da bir göstergesi.” dedi.

    iQ500’lerde hassas yiyecekler iki kata kadar daha uzun süre taze kalıyor
    Genis iç hacimli iQ500 buzdolaplarının, ayarlanabilir nem kontrol mekanizmasına sahip sürgülü ve tamamen kapanabilen hyperFresh plus çekmecesi sayesinde meyve ve sebzeler en uygun nem oranında iki kata kadar daha uzun süre taze kalıyor. hyperFresh plus ile et ve balık gibi hassas yiyecekler uzun süre taze kaldığı gibi, ihtiyaç duyulmadığında çekmeceler kolayca çıkartılıp buzdolabında daha fazla saklama alanı yaratılabiliyor. Optimum konuma yerleştirilmiş yana duvarlardaki LED yan aydınlatmalar ve meyve ve sebze çekmecesini aydınlatan LED spot ışıklar ise buzdolabında çok daha aydınlık bir iç ortam sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.