DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siemens, çamaşır yıkama rutinini baştan yazıyor

    Siemens, çamaşır yıkama rutinini baştan yazıyor
    02.10.2018
    A+
    A-

    Siemens’in avantgarde çamaşır makineleri; esneklik sağlayan ileri teknoloji fonksiyonlarıyla çamaşır yıkama sürecini yeniden yorumluyor. İ-Dos akıllı deterjan dozajlama sistemine sahip WM14U840TR ve sensoFresh akıllı koku giderme özelliği bulunan WM14U940TR, 10 kg kapasitesiyle beklentilerin üstüne çıkıyor. Gelişmiş dijital ekranı ile kullanıcılarına hem etkili hem de verimli bir çamaşır yıkama deneyimi sunan avantgarde çamaşır makineleri; ev dışından da kontrolü sağlayan Home Connect uygulaması ile kullanıcılarının günlük çamaşır rutinine yeni bir bakış açısı katıyor.

    İleri teknolojiyi tasarım ile birleştiren Siemens, 10 kg kapasitesine sahip avantgarde çamaşır makineleri ile geleceğin çamaşır yıkama alışkanlıklarını bugünden evlere getiriyor. Teknolojisi ile günlük yaşamın akışını kolaylaştıracak akıllı çözümler sunan avantgarde çamaşır makineleri, performans, akıllı teknoloji ve estetiği bir arada sunuyor.

    Siemens avantgarde serisinin WM14U940TR modelinde bulunan sensoFresh programı, aktif oksijen kullanarak çamaşırlardaki bütün kokuları hızlı ve etkili şekilde yok ediyor. WM14U840TR modeli i-Dos otomatik dozajlama sistemi ile kullanılacak deterjan miktarını ölçerek sudan ve deterjandan tasarruf sağlıyor.

    Çamaşırlarınızı kendi yaşam ritminizde yıkayın

    Siemens, yeni avantgarde çamaşır makineleri, telefon benzeri dokunmatik dijital iSelect TouchDisplay ekranıyla kullanıcıların hem çamaşırlarına hem de kendi ihtiyaçlarına uygun programı zahmetsizce seçebilmesi için kolaylık sağlıyor. 16 farklı leke türü için etkili leke çıkarma teknolojisine de sahip avantgarde serisi, unutulan çamaşırları eklemeye imkan sunan Reload fonksiyonu ile kullanıcılarına benzersiz bir konfor yaşatıyor.

    Avantgarde çamaşır makinelerinin özel hafıza fonksiyonu myFavourite özelliği; kullanıcıların favori program kombinasyonlarını kaydetmesini sağlıyor, iSelect TouchDisplay ekrana tek bir dokunuş ile favori yıkama programını başlatıyor.Özellikle koşuşturmalı şehir hayatının vazgeçilmezi olacak myTime özelliğiyle yıkama programının süresi kendi isteğinize göre 20, 30, 40, 50 ya da 60 dakika olarak ayarlanabiliyor.

    Home Connect ile yeni bir özgürlük deneyimi

    Konforu ve hızı daha da ileriye taşıyan Home Connect ile avantgarde çamaşır makineleri her yerden kontrol edilebiliyor. Mobil uygulama üzerinden istenilen zamanda ve yerde yıkama programı seçmeye imkan tanıyan Home Connect teknolojisi ile çamaşırlar istenilen zamanda kusursuz temizliğe ulaşıyor; çamaşırlar hazır olduğunda ise anlık bildirim iletiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.