DOLAR 32,403
EURO 34,79
ALTIN 2394,979
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siemens Ev Aletleri’nden yeni medya sanatına destek

    Siemens Ev Aletleri’nden yeni medya sanatına destek
    16.07.2018
    A+
    A-

    Siemens Ev Aletleri, Contemporary Istanbul ile gerçekleştirdiği uzun soluklu iş birliği kapsamında sanata verdiği desteği sürdürüyor. Ürünlerinde estetik tasarımları ileri teknolojiyle buluşturan Siemens Ev Aletleri, fuar kapsamında teknoloji ile hayat bulan güncel sanat eserlerinin sergilendiği Plugin Yeni Medya bölümünün destekçisi olarak teknolojinin sanatta yarattığı sıra dışı etkiye ayna tutacak.

    2013 yılından beri düzenlediği “Plugin” bölümü ile sanatseverleri yeni medya sanatı ile buluşturan Contemporary Istanbul ile Siemens Ev Aletleri uzun soluklu bir iş birliğine atım attı. Bu iş birliği ile Siemens Ev Aletleri, bu yıl da çağdaş sanat fuarının Plugin Yeni Medya Bölümü’nün destekçisi olmaya devam edecek.

    Geliştirdiği lider teknolojilerle geleceğin dünyasını evlere taşıyan Siemens’in, Plugin temasıyla ortak bir zeminde buluştuğunu söyleyen Siemens Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Ayşe Özkaya, “Yeni medyanın özünde bulunan, estetiği teknolojiyle birleştirme motivasyonu, Siemens Ev Aletleri olarak bizim de hareket noktamızı oluşturuyor. Bu ortak vizyon ile Contemporary İstanbul ile geçtiğimiz yıl başlayan iş birliğimizi daha da ileriye taşımak için kapsamını genişlettik. Siemens Ev Aletleri olarak yenilikçiliği ön plana alan, bize heyecan verici olasılıklar dünyasının kapısını aralayan, baktığımız şeyleri farklı açıdan görmemizi ve yorumlamamızı sağlayan, sıra dışı deneyimler sunan ve marka özümüze paralel farklı deneyimler yaşatacak eserleri sanat severler ile buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

    Siemens Ev Aletleri, 2017 yılında Plugin sponsorluğunun yanı sıra Contemporary İstanbul fuarındaki özel alanında dijital sanatın genç yeteneklerinden Can Büyükberber ve Marpi’nin heyecan verici eserlerine ev sahipliği yapmıştı.

    Dünyanın dört bir yanından eserler İstanbul’da olacak

    20-23 Eylül 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda 13. kez gerçekleşecek olan Contemporary Istanbul, bölge galerilerinin yanı sıra Avrupa, Amerika ve Asya’nın en önemli galerilerini, sanatçılarını ve koleksiyonerlerini de bir araya getirecek. Contemporary Istanbul, Plugin bölümü ile sanatseverleri yeni medya sanatı ile buluşturan dünyanın ilk ve tek çağdaş sanat fuarı olma özelliğini taşıyor.

    Bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Plugin Yeni Medya Bölümü’nde ise küratörlüğünü Ceren-Irmak Arkman’ın üstlendiği yeni medya sanatının çarpıcı örnekleri “Extra/Ordinary – Olağan/Dışı” teması altında sergilenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.