DOLAR 32,384
EURO 35,0616
ALTIN 2326,332
BIST 9092,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siemens Ev Aletleri’ne müşteri deneyiminde birincilik ödülü

    Siemens Ev Aletleri’ne müşteri deneyiminde birincilik ödülü
    19.05.2017
    A+
    A-

    Siemens Ev Aletleri, Marketing Türkiye Dergisi öncülüğünde ve Xsights Araştırma ve Danışmanlık tarafından gerçekleştirilen, “Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Markalar”ın yarıştığı A.L.F.A. Ödülleri’nde, Küçük Ev Aletleri Sektörü kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

    Siemens Ev Aletleri, 12 ilde bin 200 kişiyle gerçekleştirilen A.L.F.A. Müşteri Deneyimi Endeksi araştırmasının sonuçlarına göre Küçük Ev Aletleri Sektörü kategorisinde birinci olarak ödülün sahibi oldu.

    Marketing Türkiye Dergisi öncülüğünde Xsights Araştırma ve Danışmanlık tarafından gerçekleştirilen A.L.F.A. Müşteri Deneyimi Endeksi araştırmasının sonuçları, 17 Mayıs Çarşamba günü Deneyim Tasarımı & Yönetimi Zirvesi’nin hemen ardından Kemer Country Club’da gerçekleştirilen bir törenle açıklandı. Araştırma metodolojisi ve saha çalışması, 64 bin kullanıcısı bulunan “Türkiye’nin Sesi Paneli” üzerinden Xsights Araştırma ve Danışmanlık tarafından gerçekleştirilen A.L.F.A Awards’ta, 26 kategoride deneyimi en iyi yaşatan markalar belirlendi.

    Xsights Araştırma ve Danışmanlık tarafından yapılan A.L.F.A. Müşteri Deneyimi Endeksi’nde markaların yaşattığı müşteri deneyimini ölçümlemek adına; net tavsiye skoru, memnuniyet durumu, şikayet yaşandı ise bu konudaki çözüm odaklılığı ve şikayet yönetiminin müşterinin beklentisini karşılayıp karşılamadığına ilişkin sorular yöneltildi. Araştırmaya Türkiye’nin farklı bölgelerinden 12 ilde 200 bin kişi katıldı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.