DOLAR 32,3263
EURO 35,1323
ALTIN 2294,216
BIST 9050,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siemens’in yeni gardırop tipi buzdolabı yiyeceklere çok daha fazla alan açıyor

    Siemens’in yeni gardırop tipi buzdolabı yiyeceklere çok daha fazla alan açıyor
    14.10.2020
    A+
    A-

    Pandemi nedeniyle hayatımızdaki rutinini azaltmaya çalıştığımız aktivitelerden biri de hiç kuşkusuz market alışverişi. Salgın öncesinde sık sık yapılan alışverişler bir defada yapılan yüklü alışverişlere dönüşürken Siemens Ev Aletleri, dönemin ihtiyacına yeni gardırop tipi buzdolabı ile yanıt verdi. Sürdürülebilir teknolojileri estetik tasarımlar ile birleştirerek hayatı kolaylaştıran Siemens Ev Aletleri, geniş hacimli buzdolabı gamına eklediği yeni gardırop tipi buzdolabı ile yüklü market alışverişlerine geniş alanlar açıyor.

    Siemens Ev Aletleri’nin yeni iQ500 serisi gardırop tipi derin donduruculu KA93GAI30N buzdolabı, toplam 598 litre kapasitesi ile yiyecekleri muhafaza etmek için gerekli alanı sağlarken ileri teknolojisi sayesinde uzun süre taze tazeliği garanti ediyor.

    Büyük şeffaf çekmeceleri ve cam rafları ile mutfaklara şık bir görünüm katan Siemens gardırop tipi buzdolabı, her iki depolama alanını da aydınlatan LED ışıklarıyla kullanıcılarına buzdolabının içerisini net şekilde göstererek aranılan gıdaların kolayca bulunmasını sağlıyor.

    Uzun süren tazelik için ısı dengesini koruyor

    Siemens Ev Aletleri’nin gardırop tipi buzdolabında bulunan multiAirflow sistemi, buzdolabının her noktasında dengeli bir soğuma gerçekleşmesini sağlıyor. Değişen dış sıcaklık ve buzdolabı kapısının sıklıkla açılması gibi buzdolabı içerisindeki sıcaklığı etkileyecek durumlarda Siemens’in freshSense akıllı sensörleri devreye girerek buzdolabının ısısını dengeliyor ve gıdalar uzun süre tazeliğini koruyor.

    İçeceklere kolay erişim

    KA93GAI30N gardırop tipi buzdolabı, kullanıcılarına depolama alanının yanı sıra yaşam kalitesi açısından da kazanıyor. İki kapılı dev buzdolabının özel bir kapağı sayesinde bar bölmesine kolayca erişilebiliyor. Dondurucu bölmesine entegre su ve buz pınarı, ihtiyaç olduğunda buz kalıpları, kırılmış buz ya da soğuk su sağlayarak, içecekleri zahmetsizce hazırlamaya yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.