DOLAR 32,2608
EURO 34,7561
ALTIN 2412,69
BIST 10267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sigorta Cini’nden evinizi korurken temizleyen kampanya

    Sigorta Cini’nden evinizi korurken temizleyen kampanya
    08.06.2017
    A+
    A-

    Mahallenizin Sigortacısı sloganıyla faaliyet gösteren Sigorta Cini, DASK, Konut ve Eşya sigortası alanlara ev temizliği hizmeti veren temizlikyolda.com’dan 25 TL indirim hediye ediyor.

    Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, yeni başlattığı kampanya ile evinize gözü gibi bakıyor. Sigorta Cini’nden DASK, Konut ve Eşya Sigortası alanlar sadece evlerini koruma altına almakla kalmıyor, ev temizliği alanında ödüllü şirket olan temizlikyolda.com’dan 25 TL indirim de kazanıyor.

    Kampanyadan yararlanabilmek için www. sigortacini. com.tr ve mağazalarından dask, konut ve eşya sigortası yaptıranlar www. temizlikyolda. com’a ücretsiz giriş yapıp ad, soyad, adres, e-posta, telefon bilgilerini doldurarak üye olduktan sonra 80 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim hakkı kazanıyor. Sigorta sahipleri www. temizlikyolda. com üzerinden siparişini tamamlamak için ‘siparişi onayla’ ekranında kendisine verilen kuponu ‘İndirim Kuponu’ kısmından sisteme girerek indirimden faydalanabiliyor. Kampanya kapsamında indirimden yararlananlar için temizlikyolda.com hizmetlerinden biri olan yarım gün ev temizliği 79,90 TL yerine 54,90 TL, tam gün ev temizliği 129,90 TL yerine 104,90 TL’ye geliyor. Temizlikyolda.com ev temizliğinin yanı sıra kuru temizleme, halı yıkama, perde yıkama, koltuk yıkama ve diğer tüm temizlik hizmetlerini de veriyor. Kampanyadaki indirim tutarları nakde çevrilemiyor.

    Kampanya 15 Haziran 2017 tarihine kadar geçerli olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.