DOLAR 32,5865
EURO 34,8071
ALTIN 2504,642
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sigorta Cini’nden yeni iş birliği

    Sigorta Cini’nden yeni iş birliği
    20.11.2017
    A+
    A-

     

    Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, yaptığı iş birlikleri ile gücünü artırmaya devam ediyor. Sigorta Cini, emin adımlarla büyümesini devam ettiren Koru Sigorta ile anlaşma imzaladı.

    Sigorta sektöründe deneyimli bir ekibin bir araya gelerek kurduğu Koru Sigorta ile Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, iş birliği anlaşması imzaladı.

    Yapılan iş birliği sayesinde gücüne güç katan Sigorta Cini, Koru Sigorta’nın da aralarında olduğu Türkiye’nin en seçkin ve güvenilir sigorta firmalarından en uygun teklifi size sunabilmek için alt yapısına ve portföyüne yatırım yapmaya devam ediyor.

    Çözümcül bir bakış açısı, örnek bir iş modeli ve yenilikçi bir yönetim anlayışı ile geleceğin sigorta şirketi olmaya aday olan Koru Sigorta’nın tüm ürün ve hizmetlerini sunacak olan Sigorta Cini, kendi büyümesinin yanı sıra Türkiye ekonomisine de katkı sağlıyor.

    Kampanyalar hakkında daha fazla bilgi almak için www. sigortacini. com. tr adresini ziyaret edebilir veya Sigorta Cini’nin Türkiye genelinde bulunan mağazalarından birine uğrayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.