DOLAR 32,3597
EURO 34,743
ALTIN 2393,119
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sıla ‘ON’dan Kalan’ şarkılarını İzmirliler için söyleyecek

    Sıla ‘ON’dan Kalan’ şarkılarını İzmirliler için söyleyecek
    30.11.2017
    A+
    A-

    Pop müziğinin başarılı isimlerinden Sıla, müzik kariyerinin 10. yılına özel olarak gerçekleştirdiği “ON’dan Kalan” konserlerine İstanbul ve Ankara’dan sonra İzmir’de devam ediyor. Sıla, Kerki Production ve Solfej Organizasyon’un düzenlediği konserler kapsamında 10 Aralık’ta İzmirli sevenleriyle bir araya geliyor.

    10. sanat yılını “ON’dan Kalan” konserler serisiyle kutlayan Sıla, hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. İstanbul’da Ekim ve Kasım aylarında her pazartesi Tim Show Center’da toplamda 6 konser veren genç sanatçı, daha sonra turnesine Ankara’da devam etti. Sıla, 10 Aralık Pazar günü saat 20.00’da İzmirliler ile bir araya gelecek.

    Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda sahneye çıkacak olan Sıla, “ON’dan Kalan” konserlerinde bekar şarkılar, platonik şarkılar, kavuştular şarkıları, daraldılar, ayrıldılar ve partili şarkılar olmak üzere 6 farklı konseptte topladığı şarkılarını seslendirecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.