DOLAR 32,3297
EURO 34,7136
ALTIN 2406,547
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Silentboard ile 80dB’e kadar yüksek ses yalıtımı

    Silentboard ile 80dB’e kadar yüksek ses yalıtımı

    Gürültü kirliliğinin dört bir yanımızı sardığı günümüzde, yalıtım çözümleri büyük önem taşıyor. Kişisel yaşam alanlarımızda, ofislerde, ses frekansının deforme olduğu mekanlarda ya da akustiği sağlamanın gerekli olduğu ortamlarda yalıtım materyallerine  ihtiyaç duyuyoruz. İnovasyon merkezli çalışmalarıyla tüketici taleplerini titizlikle karşılayan Knauf, üstün performanslı Silentboard ile 80dB’e kadar yüksek ses yalıtımı sağlayarak sessizliği mümkün kılıyor.

    Global yapı malzemeleri pazarındaki yeniliklerde lider marka Knauf, yüksek teknolojili, yenilikçi ürünleriyle en iyi ve güvenilir sistemleri sunmaya Silentboard ile devam ediyor. Silentboard, ses problemlerinin yaşandığı tüm mekanlara kolay ve hızlı uygulanabilme özelliğiyle zaman tasarrufu sağlıyor. Sıcaklık değişimlerine karşı boyutsal kararlılık gösterebilen ürün yangın dayanımı ve bükülebilme özellikleriyle de farklı birleşenleri tek bir plakada barındırıyor.

    Tüm kuru yapı sistemlerine adapte edilebilen Knauf Silentboard, stoklama prosedürlerine güvenlik standartları getiren bir ürün olarak öne çıkıyor. Asma tavan, bölme duvar, duvar giydirme olarak uygulabilen ürün, yüksek kalitedeki kahverengi kağıt yüzeyiyle  standart  altyapı çözümlerine yenilikçi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.