DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Silestone by Cosentino, Bohemian Flame ile yaşam alanlarına fark katıyor

    Silestone by Cosentino, Bohemian Flame ile yaşam alanlarına fark katıyor
    06.11.2023
    A+
    A-

    Ev dekorasyonunda son zamanlarda en çok rağbet gören renklerin başında bakır ve gri geliyor. Özellikle dekoratif ürünlerde, banyo ve mutfak yüzeylerinde tercih edilen bu renkler, ev dekorasyonunda eşsiz bir uyum oluşturarak mekanlara sofistike ve zarif bir atmosfer kazandırıyor. Tasarım ve mimarlık dünyası için yenilikçi, sürdürülebilir yüzeyler üreten Cosentino’nun zengin bir geçmişe sahip Silestone® markasına ait Le Chic Koleksiyonu’nda yer alan Bohemian Flame, bakırın doğal ve sıcak yapısından oluşan tasarımı ile hem klasik hem de modern mekanlarda fark yaratıyor.

     

    Dünya genelinde hibrit mineral yüzeyde lider konumda olan Silestone® by Cosentino, son yılların en trend konseptlerinden biri haline gelen bakır ve gri renklerin kullanımını, Le Chic Koleksiyonu’nda yer alan Bohemian Flame ile bir adım öteye taşıyor. Doğanın ritmini, renklerini ve hareketini bir taş yüzeyde buluşturan Silestone® by Cosentino, yaşam alanlarını sıradanlıktan çıkararak, doğanın asil dansının bir parçası haline getiriyor.

     

    Zarif ve sıcak bir dokunuş katıyor

    İlhamını volkan lavlarından alan Le Chic Koleksiyonu, yaşam alanlarını sıcaklıkla sarıyor. Bakır tonlarındaki metalik kaplamaları, ince kıvrımlı damarlarla birleşen koleksiyon; doğanın etkileyici gücünü mekanlara taşıyor. Mutfakta volkanik toprakların sıcaklığını ve canlılığını hissetmeyi sağlarken, banyoda ise, zeminleri ve lavaboları basit fonksiyonel parçalar olmaktan çıkarıp etkileyici tasarım öğelerine dönüştürüyor. Mutfaktan banyoya, yaşam alanlarının her köşesinde, bir yüzeyden daha fazlası olan Le Chic Koleksiyonu yaşam tarzına zarif ve sıcak bir dokunuş katıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.