DOLAR 32,5571
EURO 34,8944
ALTIN 2434,962
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Silestone, en iyi yüzey markası seçildi

    Silestone, en iyi yüzey markası seçildi
    11.08.2020
    A+
    A-

    Cosentino’nun mimari yüzey endüstrisinde devrim yaratan markası Silestone, yenilikçi renkleri ve tasarımları ile ‘Bathroom&Kitchen Update Ödülleri 2020’den ödül aldı. Bathroom & Kitchen Update Dergisi tarafından düzenlenen ve bu yıl online gerçekleştirilen oylamadan en yüksek oyu alan Silestone, ‘Best Work Surface’ ödülünün sahibi oldu.

     

    Cosentino’nun mimari yüzey endüstrisinde devrim yaratan markası Silestone, Bathroom & Kitchen Update Dergisi tarafından mutfak ve banyo endüstrisindeki en iyi perakendecileri, markaları, kişileri ve hizmetleri ödüllendirmek amacıyla her yıl düzenlenen Bathroom & Kitchen Update Awards 2020’den ödülle döndü. Jüri üyelerinin ve katılımcıların online platform üzerinden yaptığı değerlendirmeler sonucu Silestone, En İyi Yüzey ödülünü kazandı.

     

    “Bu yıl da şaşırtıcı renkler geliştireceğiz”

    Cosentino İngiltere Bölge Direktörü Paul Gidley, “Silestone olarak bu yılki online BKU Ödülleri’nde Best Work Surface ödülü aldığımız için çok mutluyuz. Oy veren herkese teşekkür ederiz. İç tasarımda yeni trendler ortaya çıktıkça, yeni renkler ve dokular geliştirmeye devam ediyoruz. Silestone olarak her zaman en fantastik tasarımları ve renkleri yelpazemize eklemeyi hedefliyoruz. Her zaman olduğu gibi bu yıl da yeni ve şaşırtıcı renkler geliştireceğiz” dedi.

     

    25 yıl garantili

    Yüksek oranda doğal kuvarstan üretilen Silestone, çizilmelere, lekelere ve darbelere karşı üstün dirence sahiptir. 25 yıl garantili Silestone tezgahlar, evyeler, banyolar, lavabolar, duş tekneleri dahil olmak üzere çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilir. Silestone birçok farklı renk, farklı yüzey, farklı kalınlıklar ve formatlarda sunulmaktadır.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.