DOLAR 32,3522
EURO 34,7329
ALTIN 2407,252
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Silestone Tribal Kitchen çağlar ötesi bir yolculuğa çıkarıyor

    Silestone Tribal Kitchen çağlar ötesi bir yolculuğa çıkarıyor
    22.03.2018
    A+
    A-

    Ünlü tasarımcı Steffany Hollingsworth’un tasarladığı, dokusu, sıcaklığı ve doğal renk kombinasyonuyla zengin bir görünüm sunan Tribal Kitchen’da, doğal taşın estetiği ve zaman tanımayan zarafetinden esinlenerek geliştirilen Silestone Eternal Serena ve Eternal Marquina Suede kullanıldı

    Doğal taş sektöründe en rağbet gören egzotik mermerlerden esinlenerek geliştirilen Silestone Eternal Koleksiyonu ünlü tasarımcılara ilham veriyor, kullanıcıları çağlar ötesi bir yolculuğa çıkarıyor. Silestone Eternal Serena ve Eternal Marquina Suede, ünlü tasarımcı Steffany Hollingsworth’un tasarladığı, dokusu ve sıcaklığıyla doğal, renk kombinasyonuyla zengin bir görünüm sunan Tribal Kitchen’da kullanılıyor. Gezgin bir ev sahibini temsil eden Tribal Kitchen, insanları şöminenin etrafında biraraya getiren geleneksellikte bir görünüm sunuyor ve tarihi köklerle bağlantı kuran bir duyguyu çağrıştırıyor.

    “Kültürü ve doğayı tasarıma yansıtmak, ruhu besliyor”

    Sofistike ve iyi düzenlenmiş sanatsal mekanlar yaratmayı bir tasarım felsefesi haline getiren Steffany Hollingsworth, tasarım anlayışına ilişkin, “Bir alanı tasarlarken, insanların aileleri ve arkadaşlarıyla bir arada eğlenip keyifli vakit geçirdiği anları aklıma getiriyorum. Tarih boyunca ateşin etrafını çevreleyen insanların bir araya gelerek sosyalleştiği zamanlar, tasarımıma ilham veriyor. Tasarımımı, tek bir coğrafi alana bağlı kalmak yerine kültürel merkezli ve kabile esintili tarzda kurgulamayı amaçlıyorum. Çok farklı kültürel etkilerden izler barındıran el sanatları ve motifleri tasarımıma katmanın heyecanını yaşıyorum. Kültürü ve doğayı tasarıma yansıtmanın, ruhumuzu beslediğine inanıyorum” diyor.

    “Silestone Eternal Serisi özgünlük hissi veriyor”

    Mutfağı, estetikten ödün vermemekle birlikte işlevselliğin ön planda olduğu bir alan olarak tanımlayan Hollingsworth, “Malzeme seçiminde, malzemenin özgünlük hissi vermesine dikkat ediyorum. Bu açıdan tasarımımda kullandığım Silestone Eternal Serisi beni çok heyecanlandırıyor. Çünkü Silestone Eternal, rafine ve işlenmemiş materyaller arasında ustaca bir geçiş yaparak kullanıcıda bütünlüklü hissi yaratıyor” diye belirtiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.