DOLAR 32,4772
EURO 34,9459
ALTIN 2435,429
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Silivri’de arsa yatırımcılarının aradığı projeyi Yeşil Vadi geliştirdi

    Silivri’de arsa yatırımcılarının aradığı projeyi Yeşil Vadi geliştirdi
    09.10.2020
    A+
    A-

    Yeşil Vadi Arsa Ofisi, Silivri’de imar izni bulunan, inşaata hazır, mülkiyet sorunu olmayan arsa arayıp bulmakta güçlük çeken yatırımcıların ihtiyacını karşılayacak yeni projesini duyurdu.

     

    Yeşil Vadi Arsa Ofisi, Silivri’deki tüm yasal süreçleri tamamlanmış, imar izinleri alınmış, inşaata hazır yeni projesiyle arsa yatırımcılarının çok önemli bir ihtiyacını karşıladı. COVID-19 pandemisi sonrasında doğa ile iç içe yaşama ilginin artmasıyla birlikte yatırımcılar İstanbul’un en yeşil ilçesi olarak bilinen Silivri’de arayışa girmişti. Fakat ilçedeki arazilerin çoğunlukla imar iznine sahip olmaması ve hisseli tarla vasfında arazilerin fazlalığı, arsa yatırımcıları için önemli bir engele dönüşmüştü.

    20 yıllık tecrübesi ve 20 binden fazla müşterisiyle sektörde kurumsallaşmanın öncülüğünü yapan Yeşil Vadi Arsa Ofisi, bu gereksinimi karşılamak için harekete geçerek Silivri’nin en gözde bölgelerinden Çanta-Mimarsinan’da, tüm yasal süreçleri tamamlanmış, inşaata hazır bir proje geliştirdi.

    İKİ BUÇUK KAT VİLLA İMARI

    Silivri’nin merkezine beş dakika, E-5 Karayoluna ise iki dakika mesafede yer alan proje, TEM ve Kuzey Marmara otoyollarının kesiştiği noktada bulunuyor. İki buçuk kat villa imarı bulunan projeden otomobille İstanbul’a kırk beş, Yeni İstanbul havalimanına ise otuz dakikada ulaşılabiliyor.

    Projenin yer aldığı bölgenin denize mesafesi ise otomobille beş dakika. Bu da Yeşil Vadi’nin Silivri’de geliştirdiği projeye aynı zamanda bir sayfiye niteliği kazandırıyor. Elektrik ve su altyapısı bulunan proje, yerleşim bölgesi içinde yer alıyor.

    Arsaları projeye katma değer sağlayacak peyzaj ve ağaçlandırma çalışmaları yapılmış şekilde yatırımcısına sunan Yeşil Vadi Arsa Ofisi eğer istenirse, 2.5 katlı villayı anahtar teslim olarak inşa ediyor.

    “YATIRIMCILARIN BEKLENTİSİNİ KARŞILADIK”

    Yeşil Vadi Arsa Ofisi Genel Müdürü Emin Ertuğrul, arsa yatırımcılarının gözde bölgesi Silivri’nin bugüne kadar imar engelleri ve hisseli arazileriyle gündeme geldiğini belirterek, “Yatırımcılarımız uzun zamandır bizden Silivri’de güvenilir ve inşaata hazır bir proje geliştirmemizi bekliyordu. Beklentileri yerine getirerek, Yeşil Vadi güvencesini taşıyan harika bir projeye imza attık” dedi.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.