DOLAR 32,4177
EURO 34,8562
ALTIN 2478,443
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Silkar Madencilik, öncüsü olduğu doğal taş sektörünü yeni markası SilkarStone ile tanıştırıyor

    Silkar Madencilik, öncüsü olduğu doğal taş sektörünü yeni markası SilkarStone ile tanıştırıyor
    29.07.2021
    A+
    A-

    Silkar Madencilik, 1990’dan beri küresel olarak faaliyet gösteren lider bir doğal taş şirketidir.  Sektöründe TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesi’nden başlayarak EPD ve hatta Turquality’e kadar devam eden tüm belge ve sertifikaları almış olan öncü bir kuruluştur. Aynı zamanda Ar-Ge çalışmalarına verdiği önem sonucunda günümüzde mermer, mozaik ve lamine doğal taş panel ürünlerini bir arada üreten ender firmalardan biridir.

    Silkar Madencilik, yeni markası SilkarStone ile yenilikçi ruhu, Ar-Ge ve değer yaratma olarak özetleyebileceğimiz köklü ve yaygın şirket kültürünün yanı sıra tüm şirket vizyon, misyon ve değerlerini de yansıtan bir yaklaşımı hedeflemektedir.

     

    Vizyonumuz

    Dünya çapında, taahhüt ve perakende dağıtım şirketlerinin güvenilir doğal taş tedarikçisi olurken, tasarım ve yenilikçi ürünler ile sektörde saygın ve lider marka olmaktır.

     

    Misyonumuz

    Çalışanlarımızı sürekli geliştirerek, hatasız ürün ve mimari hizmet desteği sunmanın yanı sıra tedarik ve tasarım gücümüzden gelen benzersiz ve yenilikçi ürünlerimiz sayesinde hem proje işlerimizde hem de perakende satışlarımızda müşterilerimize rekabet avantajı sağlamaktır.

     

    Değerlerimiz…

    Yenilikçilik

    Performans

    İnsana, Topluma ve Çevreye Saygı

    Dürüstlük ve Bütünlük

    Müşteri Memnuniyeti

    SilkarStone markası yaratılırken işte tüm bu değerlerden ve Silkar Madencilik’in sektör için ışık tutan rolüne dayanan kimliğinden ilham alınmıştır. Silkar Madencilik doğanın sunduğu taşlara değer katmayı amaçlarken, yeni markamız SilkarStone bu değerlerle bir lider olarak sektöründe parlamayı, yeni ve yapılmamış olana giden yolu aydınlatmayı hedeflemektedir.

    SilkarStone logosu içindeki ışık hedeflerimiz dahilindeki yeniliği, değer yaratmayı, liderliği ve gücü temsil etmektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.