DOLAR 32,4485
EURO 34,4989
ALTIN 2469,638
BIST 9549,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siltaş Yapı’dan yıl sonunda teslim yatay mimari konseptli yeni proje

    Siltaş Yapı’dan yıl sonunda teslim yatay mimari konseptli yeni proje
    08.05.2023
    A+
    A-

    İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ışığında 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı, hayatın merkezinde ve doğanın yanı başında yeni bir projeye daha imza atıyor. Şirket, İstanbul Anadolu Yakası’nın en değerli lokasyonlarından Pendik’te şehrin oksijen deposu Aydos Ormanı’na birkaç dakika mesafede Siltaş Korupark projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. En güncel deprem yönetmeliğine uygun olarak yatay mimari konseptiyle yükselen Siltaş Korupark, 114 daire ve 9 villadan oluşuyor. Her detayı özenle tasarlanmış çok özel bir proje olan Siltaş Korupark’ın bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

    Kente değer katma hedefiyle 2011 yılından bu yana güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları inşa eden Siltaş Yapı; doğanın içindeki yeni projesi Siltaş Korupark ile ayrıcalıklı bir yaşam sunmaya hazırlanıyor. En güncel deprem yönetmeliğine uygun olarak titizlikle inşa edilen ve yatay mimari konseptiyle öne çıkan proje, İstanbul’un değeri hızla yükselen bölgelerinden Pendik’te şehrin oksijen deposu Aydos Ormanı’na birkaç dakika mesafede konumlanıyor. Bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanan Siltaş Korupark’ın hem oturum amacıyla güvenli, huzurlu ve konforlu bir ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için önemli fırsatlar sunduğunu ifade eden Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, projenin detaylarını anlattı.

    Ormanın yanı başında 114 daire ve 9 villa

    Siltaş Korupark’ın 114 daire ve 9 villadan oluştuğunu belirten Murat Özdemir, “Toplam 13,000 metrekarelik inşaat alanında yükselmeye başlayan projemiz, doğanın içinde ikonik bir yaşam vadediyor. İstanbul’un en sağlam zeminli bölgelerinden birinde, yüksek deprem standartları ve deprem yönetmeliğine uygun olarak, radye temel ve betonarme karkas sistemi ile inşa edilen projemizde 3,5+1 ve 4,5+1 daire tipleri yer alacak. Villalarımız ise 5+1 olarak yapılıyor. Aydos Ormanı’nın yanı başında konumlanan projemiz, her güne bol oksijenli, temiz bir nefes ile başlama imkanı sunacak” şeklinde konuştu.

    LifeX konseptiyle yaşama ekstra konfor katan ayrıcalıklar

    Siltaş Yapı’nın beş yılı aşkın süredir projelerinde uyguladığı ve sadece bir ev değil komple bir yaşam alanı sunan LifeX konseptinin bu projede de yer aldığını açıklayan Özdemir, sözlerine şöyle devam etti; “Projemiz, LifeX konsepti içerisinde yer alan yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, kafe kütüphane, çocuk parkı, kamelya, süs havuzları, yürüyüş ve bisiklet parkuru, e-şarj altyapısı, yerden ısıtma sistemi, misafirler için kiralanabilir süit daire ve 7/24 güvenlik imkanı ile hayata ekstra değer katacak. Bunun yanında merkezi süpürge sistemi altyapısı, stor perde altyapısı, giyinme odalı ve çamaşır odalı daire konseptiyle de proje sakinlerinin yaşamını kolaylaştıracak.”

    Havalimanına 10 dakika, Aydos Ormanı’na 2 dakika mesafede

    Pek çok ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alan Siltaş Korupark; Sabiha Gökçen Havalimanı’na 5 dakika, metro istasyonuna 15 dakika, Kuzey Marmara Otoyolu’na 10 dakika, E-5’e 10 dakika, TEM Otoyolu’na 6 dakika, Aydos Ormanı’na 2 dakika, Aydos Kalesi’ne 5 dakika, Viaport’a 5 dakika, Pendik Marina’ya 12 dakika ve farklı alışveriş merkezlerine 5 dakika, Teknopark’a 4 dakika ve en yakın hastaneye 3 dakikalık mesafede konumlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.