DOLAR 32,4556
EURO 34,7655
ALTIN 2437,855
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Silverline UNICERA Fuarında geleceğin mutfak teknolojilerini sergiledi

    Silverline UNICERA Fuarında geleceğin mutfak teknolojilerini sergiledi
    12.03.2020
    A+
    A-

    Ankastre sektörünün öncü markası Silverline, hayatı kolaylaştırmak üzere tasarlanan ürünleri ve mutfaklara değer katan teknolojileri ile Kitchen Turkey /UNICERA Fuarı’nın ilgi odağı oldu. Silverline, özel dizayn ikonik tasarıma sahip standında yenilikçi ürünleri ve ödüllü tasarımları ile geleceğin mutfak teknolojilerindeki iddiasını ortaya koydu. Türkiye’de ilk kez sergilenecek fırın modelleriyle bu alanda da pazarın en güçlü oyuncusu olmaya aday.

    Ankastreye olan ilgi artıyor, teknoloji mutfaklarda hızla yerini alıyor, yeni nesil mutfaklarda, tasarım, teknoloji ve fonksiyonellik öne çıkıyor. Yeni yaşam tarzının bir sembolü olarak mutfakların gözdesi haline gelen ankastre, tasarım ve teknolojiyi mükemmel bir uyumla buluştururken, dekoratif formlar ve fonksiyonlarla donatılmış ürünlerle mutfaklar, kullanıcı için keyifli birer yaşam alanına dönüşüyor. Çevreci, teknolojik, özel tasarım ürünleri ile ankastre pazarının yenilikçi markası Silverline, ödüllü tasarımları, şık modelleri ile sektördeki konumunu her geçen yıl güçlendiriyor. Yılda yaklaşık 1.5 milyon adet üretim gerçekleştiren ve Dünyanın ilk 10, Avrupa’nın ilk 5 üreticisi arasında yer alan Silverline, akıllı teknolojileri ve üretimine yeni başladığı fırın modelleri ile iddialı.

    Heyacan veren ödüllü tasarımlar fark yaratıyor!

    Mutfakları ankastrenin mükemmel konforu ile buluşturan Silverline, tasarım gücü yüksek, çevreye duyarlı, enerji tasarruflu ve fonksiyonel ürünler geliştiriyor. Ocak ve davlumbazı tek gövdede buluşturduğu, yeni nesil pişirme deneyimi sunan Supreme; güçlü teknolojisi, ergonomik ve sade tasarımı ile Pure Plus; ince gövdesi ile mutfaklarda zarif bir atmosfer yaratan Soho ve heyecan uyandıran ocak, fırın, davlumbaz, buzdolabı ve fırın modelleri ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

    Nesnelerin İnterneti ile mutfaklar evin komuta merkezi…

    Tüketici ihtiyaçlarını doğru analiz eden global markalar, birbiriyle konuşan akıllı cihazları ve teknoloji ile sınırları zorlayan yenilikler geliştirmeye devam ediyor” diyen Silverline Ankastre Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO Mustafa Laçin “markalar hayatı kolaylaştırmak için teknolojiyi kullanarak çözüm sunmaya devam ediyor. Özellikle yoğun şehir hayatında insanların akıllı asistanlara ihtiyacı var. Birbiriyle konuşan cihazlar artık farklı nesnelerle ve dış dünya ile de iletişim halinde. Mutfaklar evin komuta merkezine dönüşüyor. Biz de bu gelişimi yakından takip edip AR-GE merkezimizle IOT cihazlarda ilklere imza atıyoruz. Geçtiğimiz yıl üretimine başladığımız akıllı fırın grubumuzla bu alandaki iddiamızı da sürdürmeye devam ediyoruz.” dedi.

    Havalandırma grubundaki uzmanlık pişirici grupta da kendini gösteriyor… 

    Geçtiğimiz yıl fırın üretimine başlayan Silverline, havalandırma grubunda globalleşen başarısını pişirici grupta da gerçekleştirerek bu alanda da global oyunculara rakip ürünler geliştiriyor. Teknolojisi, güçlü üretim altyapısıyla ankastre pazarında Türkiye’de ilk beş marka içinde yerini alan Silverline, akıllı teknolojilere yönelik geliştirdiği ürünleri ile tüketicilerin beğenisini kazanıyor. Türkiye’de ilk kez UNICERA Fuarı’nda sergilediği akıllı fırın, cep telefonuna indirilecek aplikasyon üzerinden uzaktan kontrol edilebiliyor. Silverline, fuarda S koleksiyonundan 6 farklı fırın modeli ile yer aldı.

    Uluslararası ödüller ile tescillenen başarı…

    Kurulduğu yıldan bu yana AR-GE ve üretim teknolojilerine sürekli yatırımlar yapan marka, uluslararası ödüller ile de başarısını tescilliyor. Ürünlerinde estetik ve fonksiyonelliği teknoloji ile buluşturan Silverline, çevre ve enerji duyarlılığı yüksek ürünler ile sektörün yıldızı olmaya devam ediyor. 2009 yılından bu yana 149 uluslararası ödülün sahibi olan Silverline Plus X, Reddot, Germany Design Awards, KitchenInnovation Award ve IF Design Award gibi önemli organizasyonlardan ödüller alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.