DOLAR 32,3249
EURO 35,0787
ALTIN 2300,38
BIST 9049,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şımartmak için bir ‘kalp’ yeter

    Şımartmak için bir ‘kalp’ yeter
    10.09.2017
    A+
    A-

    Shaped Fruit’in özel kabı içerisinde ‘kalp’ şeklini alarak yeni nesil bir hediye alternatifi olan karpuz, dostlarınızı şımartmanıza yardımcı oluyor.

     Yazın vazgeçilmez meyvesi karpuzu özel bir kalıp içinde kalp şeklinde üreten Shaped Fruit, farklı hediye alternatif arayışında olanların karşısına yeni nesil bir bakış açısıyla çıkıyor.

    Özel bir gün için alternatif bir hediye seçeneği olan kalp karpuz, dostlarınızı şımartmanıza yardımcı olurken,  herkesin gözünün ‘o’nun üstünde olmasına da olanak tanıyor. Öncesinde ve sonrasında tamamen doğal şartlarda üretilen kalp karpuzları şık bir ambalajla destekleyerek büyük beğeni toplayan Shaped Fruit’in meyveleri, hem leziz, hem de sıra dışı bir hediye alternatifi oluyor.

    Ürünlerini Osmaniye ve Adana’daki tarla ve bahçelerinde üreten Shaped Fruit’in birbirinden farklı meyve ve sebzeleri; Macro Center, Hugga, Chocolate Capacity AVM, Va Piano, Four Seasons, Divan, Traffic Cafe, Kalamis Fresh Gurme’nin yanı sıra Erenköy Manavı, Beylerbeyi Manavı Nezih Gurme, The Market at Bosphorus ve Moda Manavı’nda satışa sunuluyor. Ayrıca www.shapedfruit.com adresinden online sipariş verilebiliyor.

    Shaped Fruit Hakkında: Türkiye’de kendi tarla ve bahçelerinde şekilli meyve üretimi yapan Shaped Fruit, kalp ve küp şeklinde meyveler ve sebzeler üretiyor. Ürün skalasında kavun, karpuz, limon, elma ve salatalığa yer veren Shaped Fruit’in hedef kitlesi ise ürüne göre değişiklik gösteriyor.  E-ticaret sitesinde perakende satışı da olan Shaped Fruit; lüks market, kafe, gece kulübü ve diğer eğlence mekanlarına da toplu ürün gönderimi yapıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.