DOLAR 32,4885
EURO 34,9186
ALTIN 2439,783
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Simfer 10 yıldır zirvede

    Simfer 10 yıldır zirvede

    43 yıldır aynı sıcaklıkla evlerinize dokunan Simfer, karşılaştığınız her türlü sorunda duyarlı, hızlı ve çözüm odaklı yaklaşımıyla ŞikayetVar. com’un memnuniyet, çözüm ve teşekkür göstergelerinde 10 yıldır zirvede.

    %71 müşteri memnuniyeti skoruyla tüm beyaz eşya markaları arasında Simfer, müşteri memnuniyeti en yüksek marka olarak öne çıkıyor. Müşterilerinin sorunlarına gösterdikleri duyarlı, hızlı ve çözüm odaklı yaklaşımla müşteri memnuniyeti en yüksek markalar arasında zirvede yer alıyor.

    “En iyilerin En İyisi”

    Simfer, Şikayetvar.com göstergelerinde 2020 yılının ilk 8 ayında da sektörünün lideri oldu. Şikayetvar.com tarafından müşterilerin deneyimleriyle hazırlanan firmaların “Müşteri Deneyimi Endeksi” ile belirlendiği listede bir kez daha kendi alanının lideri oldu. 10 yıldır Zirvedeki yerini koruyan Simfer, bu yılda“En iyilerin En İyisi” seçildi.

     

     

    Tarihçe:

    Kuruluşundan bu yana bir aile şirketi olan Simfer, 1977’de Türkiye’nin ilk entegre katı yakıt sobası üretimi ile faaliyete başlamıştır. 1997 yılında pişirici grubu ürünlerinin üretimine geçerek faaliyet alanını genişletmiştir.

     

    Teknoloji odaklı bir felsefeye sahip olan ve yeni iş fırsatlarını sürekli değerlendirmenin önemli olduğuna inanan Simfer, 2015 yılında soğutucu fabrikasını açarak 3 farklı üretim tesisi ile toplam 250.000 metrekare üretim alanına sahip olup, çalışan sayısını 2000’den fazlaya çıkarmıştır.

     

    Simfer, 150’den fazla ülkeye ihracat yapan Türkiye’nin önde gelen ev aletleri üreticilerinden biridir ve Türkiye’de 6 milyon adet yıllık üretim kapasitesi ile ilk 500 sanayi kuruluşunda 314. Sırada yer almaktadır.

     

    Ürün Gamımız:

     

    Ankastre Ürünler (Fırın, Ocak, Davlumbaz, Mikrodalga, Bulaşık Makineleri, Kuzineler)

    Fırınlar (Solo, Midi, Mini)

    Ocak (Setüstü)

    Mikrodalga

    Su Sebili

    Aspiratör

    Klima

    İç Mekan Isıtıcıları

    Dış Mekan Isıtıcıları

    Hava Soğutucular

    Derin Dondurucular

    Ticari Dondurucu ve Soğutucular

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.