DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Simit Sarayı Irak’ta ilk mağazasını Bağdat’ta açtı

    Simit Sarayı Irak’ta ilk mağazasını Bağdat’ta açtı
    27.12.2017
    A+
    A-

    Simit Sarayı, 2017’de Dubai, Ürdün ve Lübnan’da açtığı mağazalarla Ortadoğu pazarında iddialı bir yükseliş gerçekleştiriyor. Bu yıl, Sırbistan’da da şube açan Simit Sarayı, dünyanın pek çok ülkesinde büyüme hedefinde. Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da yatırımları hız kesmeden devam eden Simit Sarayı, Irak’ta ilk mağazasını Başkent Bağdat’ta açtı.

    Iraklı misafirler, açıldığı ilk gün Simit Sarayı’nı ziyaret ederek tam not verdiler.

    Dünyanın dört kıtasında yaptığı yatırımlarla Türkiye’nin ihraç ettiği en önemli markalardan biri olan Simit Sarayı, Ortadoğu coğrafyasında yatırım yapmaya devam ediyor. Dünya genelinde 22 ülkede, 11 bin 250 çalışanı ile her gün bir milyondan fazla misafir ağırlayan Simit Sarayı, Irak’ın başkenti Bağdat’taki, Baghdad Mall’da ilk şubesini açtı. Simit Sarayı’na, Bağdatlıların ilgisi büyük oldu. Açılışta, gün boyu misafirler Simit Sarayı’nı ziyaret ederek menüdeki lezzetleri deneyimlediler. Iraklılardan tam not alan Simit Sarayı, 2018 yılı içerisinde bu ülkede mağaza sayısını kısa sürede artırmayı planlıyor.

    “Türkiye’nin Global Tadı” Simit Sarayı; bu yıl Dubai, Sırbistan, Ürdün ve Lübnan pazarlarına girerek yurt dışında ki yatırımlarına hız kesmeden devam etti.

    Misafirleri için hem lezzet hem de keyifli zaman geçirme imkanı Sunan Simit Sarayı, 2018 yılında mevcut pazarlarda büyümesini sürdürürken, yeni pazarlara da lezzetlerini sunmaya devam edecek. Simit Sarayı, faaliyette bulunduğu ülkelerde toplam 11 bin 250 çalışan istihdam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.