DOLAR 32,5398
EURO 34,8592
ALTIN 2422,365
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şişecam Düzcam ‘Cam Danışmanı’ Uygulaması Geliştirdi

    Şişecam Düzcam ‘Cam Danışmanı’  Uygulaması Geliştirdi
    17.07.2017
    A+
    A-

    Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük üreticisi konumunda olan Şişecam Düzcam, yeni bir mobil uygulama hayata geçirdi. ‘Cam Danışmanı’, adıyla hayata geçirilen uygulama, projelerin farklı ihtiyaçlarına yönelik cam kombinasyonlarının performans değerlerini karşılaştırarak, doğru cam çözümlerine kolayca ulaşma olanağı sunuyor.

    17.07.2017 – Cam sektörünün global oyuncusu Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük üreticisi konumunda olan Şişecam Düzcam, projelerde cam seçimini kolaylaştırmak amacıyla yeni bir uygulama başlatıyor. Şişecam Düzcam, ‘Cam Danışmanı’ adı ile hayata geçirdiği uygulama kapsamında karar vericilerin proje ihtiyaçları doğrultusunda doğru cam seçimleri konusunda mobil danışmanlık hizmeti veriyor.

    ‘Cam Danışmanı’ mobil uygulamasıyla proje özelinde doğru cam seçiminin yapılmasını sağlarken, ısı ve/veya güneş kontrolü, gürültü kontrolü, emniyet ve güvenlik ihtiyaçları doğrultusunda en uygun cam önerilerini sunuyor.

    Cam Danışmanı uygulaması, proje özelinde ihtiyaca yönelik yapılan seçimler sonucunda uygun cam önerilerini alternatifli olarak sunuyor. Ürünlere ait teknik bilgileri ve örnek referans proje görsellerini inceleme imkânı da tanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.