DOLAR 32,4164
EURO 34,7758
ALTIN 2433,732
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şişecam Düzcam İtalya’nın Avrupa Birliği milletvekilini ağırladı

    Şişecam Düzcam İtalya’nın Avrupa Birliği milletvekilini ağırladı
    07.07.2017
    A+
    A-

    Avrupa Birliği milletvekili Isabella De Monte, Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük üreticisi olan Şişecam Düzcam’ın İtalya’daki üretim tesislerini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, kaplamalı camların enerji tasarrufuna, İtalya ve AB ekonomisine sağlayacağı katkının büyüklüğü aktarıldı. Üretim tesislerinde yapılan gezi sırasında düzcamın yanında lamine ve akustik lamine camların da tanıtımı yapıldı.

    Düzcam, Cam Ev Eşyası, Cam Ambalaj ve Kimyasallar olmak üzere dört ana iş grubunda küresel bir oyuncu olan Şişecam Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Şişecam Düzcam, İtalya’daki üretim tesislerinde Avrupa Birliği milletvekili Isabella De Monte’yi ağırladı. Ziyarete, Şişecam Düzcam’ın da üyesi olduğu Avrupa düzcam üreticileri birliği Glass for Europe Genel Sekreteri Bertrand Cazes de katıldı.

    Ziyaret kapsamında milletvekillerine Şişecam’ın İtalya yatırımının büyüklüğü, çalışan işçi sayıları ve bölge ekonomisine olan katkıları aktarıldı. Gezi sırasında kaplamalı camların enerji tasarrufuna, İtalya ve Avrupa Birliği ekonomisine, bireylerin bütçesine sağlayacağı katkının büyüklüğüne de dikkat çekildi.

    Fabrika gezisi esnasında float üretimine yoğun ilgi gösteren Avrupa Birliği milletvekili Isabella De Monte, lamine cam hattı ziyareti esnasında akustik lamine camlarının gürültü kontrol performanslarını Şişecam Düzcam’ın yeni mobil uygulamasıyla test etti.

    Ziyaret sırasında Glass for Europe birliği yetkilileri tarafından yapılan sunumda ise Avrupa konut stokunun yenilenmesinde kaplamalı cam kullanımının önünü açacak yasal düzenlemeler ve tüketici bilincini artırmaya yönelik faaliyetlerle ilgili milletvekilinden destek istendi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.