DOLAR 32,3087
EURO 35,0594
ALTIN 2276,159
BIST 8991,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şişecam “En Beğenilen Şirketler” listesinde yükselişini sürdürüyor

    Şişecam “En Beğenilen Şirketler” listesinde yükselişini sürdürüyor
    03.12.2022
    A+
    A-

     

    Cam ve kimyasallar sektörlerinin güçlü global oyuncusu Şişecam, en beğenilen şirketler listesinde yükselişini sürdürüyor. Capital Dergisi’nin her yıl düzenlediği “En Beğenilen Şirketler” araştırmasında, bu yıl 2 basamak yükselerek 8’inci sıraya yerleşen Şişecam ‘Seramik Cam’ sektöründe lider konumunu korudu. 

    Türkiye’nin en köklü şirketleri arasında yer alan Şişecam, en beğenilen şirketler listesinde yükselişini sürdürüyor. Capital Dergisi’nin her yıl düzenlediği “En Beğenilen Şirketler” araştırmasında, bu yıl 2 basamak yükselerek 8’inci sıraya yerleşen Şişecam, ‘Seramik Cam’ sektöründeki lider konumunu korudu.

    Değişimi yakalayan şirketlerin karnesi olarak tanımlanan araştırmada Şişecam, son 4 yılda 12 basamak birden yükseldi. Yatırımcıya değer yaratma kategorisinde 3’üncü sırada yer alan Şişecam, ekonomiye katkı, çevreye karşı duyarlı olma ve uluslararası entegrasyon kriterlerinde de en beğenilen ilk 5 şirket arasında yer aldı. ZENNA Araştırma ve Danışmanlık tarafından gerçekleştirilen araştırma, bağımsız araştırmacılık kurallarıyla 1.710 yöneticinin cevap verdiği anketler sonucunda hazırlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.