DOLAR 32,3218
EURO 35,0866
ALTIN 2300,199
BIST 9069,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Şişecam Lamine Cam virüslerle aranıza mesafe koyuyor

    Şişecam Lamine Cam virüslerle aranıza mesafe koyuyor
    04.08.2020
    A+
    A-

    Türkiye düzcam pazarının lideri ve Avrupa’nın en büyük üreticisi Şişecam Düzcam, emniyet ve güvenlik camı Şişecam Lamine Cam ile Covid-19 sürecinde hem sosyal mesafenin korunmasına yardımcı oluyor hem de hijyen koşullarının sürdürülmesine katkı sunarak virüslerin yayılma riskinin azaltılmasına olanak sağlıyor. Günlük yaşamın her alanında kullanılan Şişecam Lamine Cam, Covid-19 sürecinde de hastaneler, bankalar, ofisler, okullar ve birçok alanda ara bölme camı olarak tercih ediliyor.

    Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs (COVID-19) salgınıyla beraber hem sosyal mesafe hem de hijyen koşulları ön plana çıktı. Şişecam Düzcam’ın emniyet ve güvenlik camı Şişecam Lamine Cam normalleşme sürecinde hem sosyal mesafenin hem de hijyen koşullarının sürdürülmesine katkı sağlıyor. Hastanelerde, bankalarda, ofislerde, okullarda ve bunun gibi birçok ortak yaşam alanında ara bölme camı olarak tercih edilen Şişecam Lamine Cam, sosyal mesafenin korunmasına yardımcı olurken bir yandan da virüsün yayılma riskinin azaltılmasına olanak sağlıyor. Aynı zamanda yaşam alanlarının daha fazla gün ışığı almasını sağlayarak hem psikolojik hem de fizyolojik anlamda daha sağlıklı bir ortamda kalma avantajını yaratıyor.

    Sosyal mesafenin korunmasının hayatın yeni normali haline geldiği Covid-19 döneminde, Şişecam Lamine Cam, şeffaf ve dayanıklı yapısı ile doğa dostu, daha şık ve uzun süreli bir çözüm sunuyor. İki veya daha fazla cam plakanın özel bağlayıcı polivinil bütiral (PVB) tabakalar yardımıyla, ısı ve basınç altında birleştirilmesiyle üretilen Şişecam Lamine Cam kullanım amacına göre birçok avantaj sunuyor.

    Şişecam Lamine Cam, kırılması halinde cam parçaları PVB ara katmanları tarafından yerinde tutularak, çarpma sonucu oluşan kazalarda yaralanma riskini en aza indirgiyor. Bu özelliğiyle dışarıdan gelebilecek darbelere karşı güvenlik sağlıyor. Taş ve sopa gibi araçlarla yapılan saldırı ve hırsızlık girişimlerinde, içeri girişleri önleyip, geciktiriyor. Balkon ve merdiven korkuluklarında kullanılarak aşağı düşme gibi olası kazaları önlüyor. Şişecam Düzcam’ın daha şeffaf bir görüntüye sahip olan düşük demirli emniyet ve güvenlik camı Şişecam Ultra Clear Lamine Cam ise arkasında sergilenen objeleri daha canlı ve gerçek renklerinde göstererek özellikle vitrin gibi kullanım alanlarında tercih ediliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.