DOLAR 32,3911
EURO 35,034
ALTIN 2326,433
BIST 9128,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fanta logosunu ve şişe tasarımını yeniledi

    Fanta logosunu ve şişe tasarımını yeniledi
    27.04.2017
    A+
    A-

    Yeni bir heyecan yaşayan Fanta, logosunu ve şişesini yeniledi. Fanta’nın yenilenen logosu; şimdi enfes portakal tadı ile daha genç, daha dinamik ve enerji dolu tasarıma sahip olan yeni şişesinde kendini gösteriyor.
    Fanta, heyecan verici yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Fanta, portakal aroması, bitmek bilmeyen enerjisi ve eşsiz lezzetini, şimdi eğlenceli yeni şişesi ve markanın genç ruhunu yansıtan yeni logo tasarımıyla tüketicilere sunuyor.
    Yeni kampanyası #FantaBizde ile marka, televizyon ve dijital reklamları ve kampanya görselleri ile tüketicilere interaktif bir dijital deneyim sunuyor. Fanta’nın yeni kampanyası, markanın dokuz yıldır devam eden “oyun” temasını da geride bırakıyor. #FantaBizde ile marka, yeni iletişim kampanyasında bugünün gençlerini merkeze alıyor.
    Fanta’nın piyasaya sürülen yeni kıvrımlı şişe tasarımı markanın leziz portakal aromasını vurgularken, harflerin elde tek tek kesilerek dijitalde birleştirilmesiyle tasarlanan yeni logosu da markanın genç ve yaratıcı ruhunu yansıtıyor.
    Yeni logo ve şişe tasarımında gençlerle çalışan ve ilham alan Fanta, şimdi onlara sosyal medyada kendi içeriklerini üretebilecekleri www. fantabizde. com adresine davet ediyor.
    Yılın Ürünü Ödülü
    Fanta’nın sıra dışı yeni şişe tasarımıyla, geçtiğimiz aylarda İtalya’nın prestijli ödüllerinden Prodotto dell’Anno’da “2017 Gazlı İçecek Kategorisi – Yılın Ürünü” ödülünü almaya da hak kazandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.