DOLAR 32,3285
EURO 35,0373
ALTIN 2282,139
BIST 8971,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Freeathlon Fun-Race Marmaris sona erdi

    Freeathlon Fun-Race Marmaris sona erdi
    30.04.2017
    A+
    A-

    Uzunetap ve Marmaris Belediyesi işbirliği ile 30 Nisan Pazar günü Marmaris’te DR Grand Azur Hotel’de gerçekleşen ve sporun en keyifli branşlarını bir araya getiren “Freeathlon Fun Race” ile sporcular spor ve eğlencenin tadını çıkardılar!
    Uzunetap ve Marmaris Belediyesi işbirliği ile ilk defa 30 Nisan’da alan “Freeathlon Fun Race” ile hem spor yapacak hem de eğlenceye doyacaksınız.
    500m yüzme, 5K koşu ve 15K bisiklet branşlarını içeren “Freeathlon Fun Race” etkinliğinde sporcular, Bireysel Yarışlar, Bayrak Yarışları, Fun-Race Kids kategorilerinde yarıştılar.
    Yarışmayı tamamlayan tüm sporculara başarı madalyası ve dereceye giren yarışmacılara ise koşu sonrası düzenlenen törende ödül olarak kupa verildi.
    Marmaris Belediyesi katkıları ile gerçekleşen Freeathlon Fun Race etkinliğinde dünyaca ünlü spor markası Under Armour, Garmin, D-Resort Grand Azur Hotel, Ahu Hastanesi, Argos gibi birbirinden önemli sponsorlar yer alırken AKUT gönüllüleri de etkinliğe destek verdi.
    Spor ve eğlence dolu geçen yarışın sonunda dereceye giren sporcular :
    Bireysel Erkekler:
    1.Uğur Akşehir
    2.Berk Yanar
    3.Şükrü Tarım
    Bireysel Kadınlar:
    1.Esra Nur Gökçek
    2.Tugba Yazıcıoğlu Ergin
    3.Alicja Anna Weyer
    Bayrak Yarışları Mix:
    1.Velomaris-2
    2.Bora Bora
    3.Sobe
    Bayrak Yarışları Erkekler:
    1.Velomaris -1
    2.Dream Boys of Marmaris
    3.Uncle & Nephews
    Bayrak Yarışları Kadınlar:
    1.O Son Birayı İçmeyeceedik

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.