DOLAR 32,5211
EURO 34,9605
ALTIN 2433,046
BIST 9782,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Timur Karaoğlu: “Kalesinterflex ile dünya markası olma yolunda ilerliyoruz”

    Timur Karaoğlu:  “Kalesinterflex ile dünya markası olma yolunda ilerliyoruz”
    25.04.2024
    A+
    A-

    Türkiye’nin seramik sektörü lideri Kaleseramik, ABD ve Kuzey Amerika’nın en büyük ve en önemli seramik ve doğal taş fuarı olan Coverings’e katıldı.

    22-25 Nisan tarihlerinde ABD’nin Atlanta şehrinde 40 ülkeden 1000’den fazla markanın katılımıyla düzenlenen Coverings 2024’te Kaleseramik, Türkiye’de üretilen, dünyanın ilk ve tek en büyük porselen plakası Kalesinterflex ile katılımcılara ilham verici bir deneyim sundu.

    Kaleseramik Genel Müdürü Timur Karaoğlu, Kalesinterflex’in yaşam alanlarında yeni bir geleceğe kapı araladığını belirterek, “Kalesinterflex sahip olduğu üstün niteliklerle seramiğin geldiği son noktayı temsil ediyor. Mimarinin geleceğini şekillendirmesinin yanında, çevreci özellikleri ve yenilikçi teknolojisiyle hayata, dünyaya ve insana değer katıyor. Seramik sektörünün geleceğine yön veren Kalesinterflex, aynı zamanda dünya markası olma yolculuğumuzda en önemli lokomotif gücümüzü oluşturuyor. Bu nedenle de yeniliklerin görücüye çıkacağı bu önemli etkinlikte biz de yeni yüzey alternatiflerine sahip en büyük porselen plaka olan 162×323 cm ebat ve 6, 12, 20 mm kalınlıktaki yeni ürünlerimizle fuardaki yerimizi alacağız. Ayrıca ABD’ye özel çalıştığımız yeni ürünlerimiz ve ürünün esneklik özelliğini vurgulayan 3 mm kalınlığındaki ürün gösterimimiz ile de fuarda, yüksek bir etkileşime ulaşmayı amaçlıyoruz” dedi.

    ABD’nin en büyük, dünyanın da sayılı seramik fuarlarından biri olan Coverings, 22-25 Nisan tarihlerinde Atlanta’da düzenlendi. Seramik karo ve doğal taş endüstrisinin bu büyük fuarına seramiğin kalesi Kaleseramik de inovatif markası Kalesinterflex ile yer aldı.

    Kaleseramik’in 2005 yılında sektöre kazandırdığı Türkiye’de üretilen, dünyanın ilk ve tek en büyük porselen plakası Kalesinterflex, fuarda en büyük ve en yeni ölçülerdeki porselen plakalarının yanı sıra ABD pazarına özel çalışılan yenilikçi ürünleri ile katılımcılara heyecan verici bir deneyim yaşattı. Kale Grubu’nun daha iyi bir dünya için başlattığı “İyi Bak Dünyana” hareketi doğrultusunda fuarda ayrıca, Kalesinterflex’in sürdürülebilir ve yenilikçi üretim teknolojisine, çevreci niteliklerine, enerji, su, hammadde tüketimi, karbon emisyonu gibi alanlarda sunduğu avantajlara vurgu yapıldı.

    Kalesinterflex ile katılımcılara heyecan verici bir deneyim yaşatmayı hedeflediklerini belirten Timur Karaoğlu, “Kalesinterflex ile dünya markası olma yolculuğumuzu yeni yatırımlarla güçlendirerek, sürdürüyoruz. 2023 Temmuz ayında hizmete aldığımız 3. Kalesinterflex Üretim Hattı’nda 6, 12, 20 mm kalınlıklarında ve 160×320, 163×323 cm ölçülerinde üretilen porselen plaklarımızı ilk kez Cersaie 2023’te ziyaretçilerimizle buluşturmuştuk. Avrupa’dan sonra Coverings’de Kuzey Amerika ile buluşturacağımız için heyecanlıyız” diye konuştu.

    “Kalesinterflex geleceğin mimarisini yeniden şekillendiriyor”

    Kalesinterflex’in geleceğin mimarisini yeniden şekillendirdiğine dikkat çeken Kaleseramik Genel Müdürü Timur Karaoğlu, fuarın önemine ve Kalesinterflex’in üstün niteliklerine ilişkin şunları söyledi:

    “Coverings, seramik alanında yeniliklerin, yeni tasarım ve ürünlerin öne çıktığı, sektör profesyonellerinin her yıl merakla beklediği etkinliklerin başında geliyor. Biz de bu yılki fuarda, inovatif markamız Kalesinterflex’in yeni ebat ve ölçülere sahip ürünleri ile seramiğin geldiği son noktayı katılımcılarla paylaşacağız. Çünkü üstün nitelikleri ile seramikte bilinen tüm kalıpları yıkan ve kullanıcılara sınırsız yaratıcılığın kapılarını açan Kalesinterflex, yalnızca bugünün değil, geleceğin mimarisine de yön veriyor. Seramik, mobilya ve dekorasyon dünyasında gelişen tüm trendleri karşılayan Kalesinterflex, aynı zamanda çevre dostu sürdürülebilir ürünleri ve yenilikçi teknolojisi ile hayata, dünyaya ve insana değer katıyor.”

    “Kalesinterflex’in yeni kullanım alanlarını deneyimlettik”

    “19 yıl önce pazara sunduğumuz bu inovatif ürünümüz ile bugüne kadar pek çok ilki ve yeniliği sektöre taşıdık. Halen de güçlü Ar-Ge altyapımız, ileri üretim teknolojimiz ve tecrübeli insan kaynağımız ile Kalesinterflex’e yeni kullanım alanlarında yer açmaya devam ediyoruz. 7 farklı üretim teknolojisini kullandığımız yeni ölçü ve yüzey alternatiflerine sahip Kalesinterflex ile iç-dış cephe duvar ve yer kaplama gibi konvansiyonel kullanım alanlarının yanı sıra yaşam alanlarının diğer yüzeylerine de dokunuyoruz.

    Bugün geldiğimiz noktada Kalesinterflex farklı yüzey ebat, renk ve 3D desen seçenekleriyle, dünyadaki seramik ve mobilya/dekorasyon alanlarındaki tüm trendleri karşılarken ısıya, darbeye, çizilmeye dayanıklı oluşu, gözeneksiz yapısı ve esneklik özellikleri ile mutfak tezgahlarından cephe, mobilya kaplamalarına kadar birçok alanda kullanım kolaylığı sağlıyor.

    Covering 2024’te de Kalesinterflex’in 12, 20 mm kalınlık ve 162×323 cm ebatları ile modern mutfaklarda sınırları ortadan kaldıran inovasyonun, estetiğin, ileri teknoloji ve performansın birleşimi mutfak tezgahımızı tüketici ve profesyonellerin beğenisine sunduk.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.