DOLAR 32,5161
EURO 34,8664
ALTIN 2491,222
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Batman vs Superman: Adaletin Şafağı

    Batman vs Superman: Adaletin Şafağı
    08.06.2016
    A+
    A-

    Hayranı olan olmayan birçok kişi tarafından merakla beklenen Batman vs Superman: Dawn of Justice filmi sonunda sinemaseverler ile 25 Mart’ta beyazperdede buluşacak. Yönetmenliğini Zack Snyder’in yaptığı filmin son fragmanı Warner Bros tarafından yayınlandı.

    Batman versus Superman: Adaletin Şafağı, tarihte ilk kez iki DC karakterini beyaz perdede buluşturuyor. Başrollerinde Oscar ödüllü Ben Affleck Batman(Bruce Wayne) ve Man of Stell filminin yıldızı Henry Cavill Superman(Clark Kent) rolüyle karşı karşıya geliyor.

    Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar.

    Dünya gerçekte ne tür bir kahramana ihitiyaç duyduğuna karar vermek için çabalarken, kontrolsüz hareketleri süren Süper Kahraman’ın insanlığın yanında mı karşısında mı olacağı merak edilirken Gotham Şehrinin koruyucusu Batman’e karşı giriştiği mücadele yeni bir savaşa davetiye çıkaracaktır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.