DOLAR 32,3448
EURO 35,1385
ALTIN 2301,298
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Termo Teknik kararlı şekilde büyüyor

    Termo Teknik kararlı şekilde büyüyor

    Termo Teknik Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Salim Çetinkurşun, Termo Teknik’in 2016 yılını değerlendirdi.
    Termo Teknik, 2016 yılında bir yandan 50. yılını kutlarken, bir yandan da kapasite ve alt yapı yatırımları ile büyümesini sürdürdü. Kapalı alanı 42.000 metrekareye ulaşan fabrika, 2017 yılında inşa edilecek üretim bandı ve bina altyapısı yatırımları ile büyümeye devam edecek olan Termo Teknik, ürün çeşitliliğine de önem verecek.

    Termo Teknik Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Salim Çetinkurşun, Termo Teknik’in, sadece üretim alanında değil, satış alanında da büyümesini sürdürdüğünü, geçtiğimiz dört yılda iç pazardaki payın panel radyatörde yüzde 120; kombi ve kazan grubunda ise yüzde 480 arttığını söyledi. 2016 yılında bir önceki yıla göre yüzde 17’lik bir artış ile bir milyon metreyi aşan panel radyatör satışına ulaşıldığını kaydeden Çetinkurşun, kombi ve kazan serisinde de gelişimin devam ettiğini vurguladı.

    2017 HEDEFLERİ
    “2016’da hedeflerimize ulaşmanın verdiği gurur ve güvenle, 2017’de de kendimize ciddi ve iddialı hedefler belirledik” diyen Çetinkurşun şöyle devam etti: “2016’da elde ettiğimiz yüzde 17’lik büyüme 2017’de de artarak devam edecek. Kazan grubumuzda daha fazla projede yer alacağız. Kombi grubumuzda ise farklı yenilikler ve ürün gelişimleri ile yolumuza daha iddialı projelerle devam edeceğiz.”

    Çetinkurşun, 2017’de yenilikçi ve dekoratif radyatör serisi ile tüketicinin zevkine daha fazla hitap edebilmeyi amaçladıklarını söyledi. İngiltere’de üretilen kombi ve kazan grubu ile de Türk tüketicisini Türkiye’den çok daha uzun yıllardır doğalgaz kullanan Avrupa ülkelerinde standartlaşmış ürün kalitesiyle buluşturabilmeyi amaçladıklarını vurgulayan Çetinkurşun şöyle devam etti: “Termo Teknik olarak uzun vadeli hedefimiz Türk tüketicisini, Avrupa ve Amerika dahil dünyanın dört bir yanında kullanılan Termo Teknik panel radyatörlerin uluslararası standartlara sahip kalitesine alıştırmaktır. Bir yandan ürün ve çözümlerimizi piyasaya sunarken, bir yandan da, bayilerimiz ile her zaman olduğu gibi samimiyete ve açıklığa dayalı bir iletişimi tercih etmeye devam edeceğiz. Böyle bir iletişim ve ticaret prensibi, güvenli ve sağlam bir büyümenin temel taşıdır. Termo Teknik olarak bayilerimizi aileden görüyoruz ve gelecek planlarımızı birlikte oluşturuyoruz.”

    Çetinkurşun, “Termo Teknik üstün teknoloji ile yeni ürünler geliştirmeye ve ihraç etmeye, Isıtma sistemleri piyasasında dünyanın önde gelen markalarının seçkin ürünlerini Türkiye’ye sunmaya, iş ortaklarının her zaman yanında olmaya ve son kullanıcılara etkili hizmet vermeye 2017 yılında da devam edecektir’ dedi.

    KOMBİ KAZAN SERİSİ
    Türkiye’nin en eski ısı sistemleri tedarikçilerinden biri olan Termo Teknik panel radyatör üretimi ve satışının yanı sıra ısıtma sistemleri portföyünü yüksek verimli kombi ve kazan seriler ile destekliyor. Bu ürünler şöyle sıralanıyor:
    LOGIC 26/35 Yoğuşmalı kombi: İngiltere’de 110 yıllık tecrübe ve 6 Sigma ile üretilen; yüzde 109’a varan enerji verimliliğine sahip olan LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi, (****) yıldız enerji verimine göre sınıfının en yüksek enerji verimliliğine sahiptir. Aynı zamanda en düşük atık gaz seviyesi olan Sınıf 5 NOx sınıfı ile çevrecidir.
    EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan: İleri teknoloji teknik tasarımı ve gelişmiş kontrol aksesuarları sayesinde, sabit verimlilikte çalışarak istenen sıcaklığı yakalayabilen ve bu sayede minimum enerji tüketimi ile maksimum konfor sağlayan EVOMAX kazanlar 42, 65, 90, 105, 125, 160 kW ısıtma kapasiteleri ile farklı büyüklükteki ısıtma ihtiyaçları için de kullanılabiliyor. Talep edildiğinde gelişmiş tek kontrol paneli ile 15 adet kazan birlikte kaskad (sıralı) çalışarak 2400 kW’a varan ısıtma kapasitesine ulaşabiliyor.
    Imax Xtra EL serisi kazanlar: IMAX XTRA EL yer tipi yoğuşmalı kazan serisi, dar alanlarda yüksek ısıtma kapasite olanağı ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Tek kazanda 325 kW‘dan 1260 kW‘a kadar 10 farklı kapasite değerlerine sahip IMAX XTRA EL, ısı talebine bağlı olarak kaskad kontrol paneli üzerinden 15 adete kadar kazanın (toplam 18900 KW = 16.254.000 kcal/h) kaskad bağlantı ile kontrolüne olanak veriyor. Türkçe karakterli kullanıcı ara yüzü hem kullanıcı hem servis açısından kolay, hızlı kurulum ve pratik işletme imkanı sunuyor.

    KULLANIM GENİŞLİYOR
    Termo Teknik markalı panel radyatörler 2016’da çok sayıda projede beğenilerek kullanıldı. Demirlavida, NEF 08, Çizmeci Grup, Çekmeköy 216, Kadıköy Sefa İnşaat, Mamak YDA İnşaat, Kadıköy Ekşioğlu, Esenyurt Gümüş Residece, NEF 12 Yurt Binası, EVYAP Kayabaşı, NEF-6-14-4 Projeleri, Kurtköy Şenkaya İnşaat, Boutique Daça, EMS Residence, Kulvar Residence gibi prestijli projelerde Termo Teknik panel radyatörleri tercih edildi.
    EVOMAX kazan serisi ise: Bahçekent Cadde Flora Evleri (EKGYO) ; Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı Projesi (EKGYO); Kayabaşı 919 Ada’da 637 Adet Konut ve 6 Adet iş yeri ; İbrahim Çeçen Üniversitesi; Eskişehir Halk Eğitim Müdürlüğü Binası; Kars Türk Telekom Müdürlüğü Binası; Balıkesir Devlet Hastanesi; Erzurum Aile İl Sağlık Merkezleri gibi Türkiye’nin dört bir yanına yayılmış projelerde kullanıldı.
    Evomax 2016 yılında da resmi ve özel projelerin yoğunlukla tercih ettiği bir marka olma yolunda önemli yol kat etti. Projenin ısıtma ihtiyacının belirlenip ürünlerin seçilmesinden başlayan süreç ürün montajından satış sonrası verilen süpervizörlük hizmetine kadar devam ediyor, yetkili ve konusunda uzman servis hizmeti ile ürün ömrü boyunca kullanıcıya 7×24 hizmet sağlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.