DOLAR 32,3425
EURO 35,1172
ALTIN 2309,401
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ‘Zaman geçer, Kalite kalır’

    ‘Zaman geçer, Kalite kalır’
    25.01.2017
    A+
    A-

    Araştırmalar gösteriyor ki bir insan, yılda ortalama 2 bin 500 kez tuvalet kullanıyor ve ömrünün 3 yılını burada geçiriyor. Bu nedene hijyen ve ürün kalitesi yaşam alanlarımız için üst seviyede önem kazanıyor.
    Bu farkındalıkla 1874 yılından beri insan yaşamının standartlarını artırmak için çalışan ve ödünsüz kalite anlayışıyla ürünler geliştiren Geberit, 2017 yılına ‘Zaman geçer, Kalite kalır’ mottosuyla merhaba diyor.

    Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bir yaşam alanına dönen banyolar, artık aydınlatmasından havalandırılmasına kadar birçok tesisatı da içinde barındırıyor. Ancak banyo seçimlerinde en çok tercih edilen unsurlar hijyen ve kalite. Banyolarda özellikle duvar arkasındaki ürünlerin dayanıklılığı ve uzun ömürlülüğü çok önemli. Geberit’in ürünlerini geliştirirken en çok üzerinde durduğu konuların başında gelen kalite ve hijyen tüm ürünlerin ana teması konumunda. Ürünlerini milyonlarca kez testten geçirerek 50 yıldan fazla gömme rezervuar deneyimi ve 25 yıllık yedek parça garantisi sunan Geberit, uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor.
    Son dönemde yapılan araştırmalar ise; bir insanın yılda ortalama 2500 kez tuvalet kullandığını ve ömrünün 3 yılını burada geçirdiğini söylüyor. Dolayısıyla bu sıklıkta kullanılan alanlar için kaliteyi hafife almamamız gerekiyor.

    Geberit için öncelikli olan kalite…
    Bu bakış açısıyla tam 142 yıldır ‘kalite’li olanın geleceğe ulaşabileceğinin farkındalığıyla ürünler geliştiren Geberit, bugüne kadar geliştirdiği ürünlerin tamamını zorlu koşullarda kapsamlı bir şekilde teste tabi tutuyor. Gömme rezervuarların 50 yıl boyunca kullanılmasını garantilemek için ise simülasyon çalışmaları sırasında 200.000 kez su doldurulup boşaltılıyor. Bununla birlikte en iyi testin kuşkusuz ‘zaman’ olduğunun bilinciyle Geberit, 2017 yılına ‘Zaman geçer, Kalite kalır’ mottosuyla merhaba diyor. İsviçre’de bulunan 800 metrekarelik hijyen teknolojileri laboratuvarında çok sayıda testten geçen Geberit ürünleri, dayanıklılık, verimlilik, işlevsellik, kullanım kolaylığı ve standart uygunluğu olmak üzere her yönüyle test edildikten sonra son kullanıcısına ulaşıyor.

    Sürdürülebilir bir dünya için Geberit…
    Yüksek Ar-Ge ürünlerini sürdürülebilir dünyaya katkı sağlayacak biçimde tasarlayan Geberit, piyasaya kazandırdığı çift kademeli deşarj sistemleri sayesinde son 5 yılda 2 milyon metreküp suyun tasarrufunu sağlamanın mutluluğunu yaşıyor. Öte yandan her yıl cirosunun yaklaşık yüzde 2-3’nü Ar-Ge çalışmalarına ayıran Geberit, 2020 yılına kadar ürünlerin üretim esnasında çıkardıkları karbondioksit miktarını ve çevreye olan diğer etkileri ve ürünleri kullanırken harcanan su miktarını yaklaşık yüzde 15 oranında azaltmayı hedefliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.