DOLAR 32,4999
EURO 34,5753
ALTIN 2500,266
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sıcak yaz günlerinin en eğlenceli spor aktivitesi ‘Aquagym’ Qualitasspa’da

    Sıcak yaz günlerinin en eğlenceli spor aktivitesi ‘Aquagym’ Qualitasspa’da
    26.01.2017
    A+
    A-

    Wyndham Grand İstanbul Levent Otel bünyesinde bulunan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi sıcak yaz günlerini Aquagym dersleri ile serinletiyor.

    Spor yapmayı sevenlerin İstanbul Avrupa yakasındaki tercihi Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, sunduğu sağlıklı ve eğlenceli ders programlarından biri olan Aquagym ile hem serinleyip hem zinde kalmanızı sağlıyor.

    Yazın bu sıcak günlerinde özellikle sporseverler tarafından oldukça tercih edilen Aquagym, en eğlenceli jimnastik hareketlerini havuz gibi ferahlatan bir platforma taşıyor. Yazın en popüler spor aktivitelerinden olan Aquagym, insanı hem psikolojik hem de fiziksel olarak rahatlatırken egzersizlerden de maksimum fayda görmesini sağlıyor.

    Kas rahatsızlıklarınız için Aguagym’i tercih edin…
    Hemen her yaştan insanın rahatlıkla yapabileceği bir spor aktivitesi olan Aquagym, özellikle bazı rahatsızlıkların tedavisinde doktorlar tarafından da öneriliyor. Suyun kaldırma kuvveti sayesinde yapılan hareketlerden maksimum fayda sağlayan Aquagym; spor yaralanmaları, kas güçsüzlüğü, boyun ve bel fıtığı gibi rahatsızlıklara da çare oluyor.

    Selülitlerinize Aguagym ile elveda edin…
    Su içerisinde yapılan egzersiz hareketleriyle vücutta masaj etkisi yaratan Aquagym, stres atmaya yardımcı oluyor. Özellikle vücuttaki uzun kasları çalıştıran bu spor türü, düzenli takip edildiğinde kişiye düzgün bir duruş kazandırıyor. Suya karşı hareket edildiği için yüksek kalori yakımı da sağlayan Aquagym, özellikle yaz aylarında selülit probleminden kurtulmak ve form tutmak isteyenlerin bir numaralı tercihi oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.