DOLAR 32,5656
EURO 34,8254
ALTIN 2418,474
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Hilti’den kullanıcı dostu yeni nesil web sitesi

    Hilti’den kullanıcı dostu yeni nesil web sitesi
    26.01.2017
    A+
    A-

    İnşaat profesyonellerine ileri teknolojiyle donatılmış inovatif çözümler sunan Hilti, 75. yılı kapsamında yenilenen web sitesi ile müşterilerine keyifli bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor. Sadeleştirilen arayüzü ve kişiselleştirilmiş tasarımı ile kullanıcı dostu bir site olan Hilti Online’da aranılan ürüne ulaşmak ve bilgi sahibi olmak artık çok daha kolay. Hilti’nin yeni web sitesinde; kullanıcılar daha önceki siparişlerini kolaylıkla görebiliyor, sipariş takibi yapabiliyor, favori listesi oluşturabiliyor ve hesap bilgilerini güncelleyebiliyor.

    Üç çeyrek asrı geride bırakarak küçük ve yerel bir şirketten uluslararası bir gruba dönüşen inşaat ve el aletleri sektörünün global jenerik markası Hilti, 75. yılı kapsamında yeniden tasarladığı web sitesi ile dikkat çekiyor. Müşterilerinin beklentilerini de dikkate alarak web sitesini yenileyen Hilti, inşaat profesyonellerinin hesaplarını daha detaylı incelemelerini, daha çok içeriği aynı anda görmelerini ve aradıkları ürüne çok daha kolay ulaşmalarını mümkün kılıyor.

    Kişiselleştirme özelliği sayesinde müşterilerine iş koluna özel ürün ve içerik sunan Hilti’nin yeni sitesi, çok daha detaylı ve işlevsel hale getirilen hesap ekranı ile de öne çıkıyor. Yeni sitede kullanıcılar; daha önceki siparişlerini kolaylıkla görebiliyor, sipariş takibi yapabiliyor, favori listesi oluşturabiliyor ve hesap bilgilerini güncelleyebiliyor. Aktif arama özelliğine sahip yeni Hilti Online’da, müşteriler aradıkları ürünün tam adını bilmeseler bile yazılan metinle ilgili ürünleri eşleştiren sistem, arama sonuçlarını görselleriyle birlikte gösteriyor ve tavsiyelerde bulunuyor.

    Sadeleştirilmiş arayüzü ve yeni nesil tasarımı ile kullanıcı dostu bir site olarak sektör profesyonellerinin hayatını kolaylaştıran Hilti Online, masa başında ya da inşaat sahasında ihtiyaca uygun Hilti ürünlerini pratik bir şekilde inceleme ve mobil sipariş verme fırsatı sunuyor. Hilti müdavimleri için online sipariş vermeyi alışkanlık haline getirmesi hedeflenen yeni web sitesinde kullanıcılara özel avantajlı fırsatlar sunulması da planlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.