DOLAR 32,3274
EURO 35,0816
ALTIN 2292,229
BIST 8979,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Kale’den Münih çıkarması

    Kale’den Münih çıkarması
    26.01.2017
    A+
    A-

     

    Türkiye’de güvenliğin lideri Kale Kilit, Almanya Münih’te gerçekleşen BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. Dünyanın önde gelen markalarının katıldığı global fuarda Türkiye’yi temsil eden Kale’nin inovatif, nitelikli ve yenilikçi ürünleri ziyaretçilerden tam not aldı.
    Güvenlikle ilgili her alanda entegre ürünler ve hizmetler sunan, sadece Türkiye’nin değil dünyanın en önemli global markalarından biri olan Kale Kilit, Almanya Münih’te düzenlenen uluslararası arenadaki en önemli ve kapsamlı fuarlardan biri olan BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. Dünyanın dört bir yanından firmaların görücüye çıktığı Münih’teki fuarda, Kale Kilit ve Kale Kapı Pencere de zengin ve yenilikçi ürün yelpazesiyle yerini aldı.

    Fuara, Kale Kilit ve Kale Kapı Pencere ürünleri ile katılan Kale, özellikle kilit silindir grubunu, lüks seri ürünleri ve elektronik kilitlerini, alüminyum ve PVC pencere gruplarını, yarı otomatik devrilmeli sürme sistemi, kaldır sür sistem, Kale safir çift açılım, Luna Alüminyum çift açılım, Multitek Açılım sistem, Safir çift kanat kilitli kapı sistem, Aral Kilitli sistemleri ve Kato motorlu sistem gibi güvenlikte çığır açan ürünlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

    GLOBAL FUARA TÜRKİYE DAMGASI

    Kale Kilit yetkilileri fuar katılımıyla ilgili, “Almanya Münih’te düzenlenen BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı, bu alandaki en önemli ve kapsamlı fuarlardan biri. Dünyanın her yerinden önde gelen firmalar bu fuara katılarak, yabancı pazarlardaki paylarını artırmak amacıyla ürünlerini sergiliyorlar, sektördeki son gelişmeleri yerinde görme imkanı buluyorlar. Biz de dünyada 100’den fazla ülkeye ihracat yapan bir holding olarak böylesi global bir fuara katılmaktan, Türkiye’yi temsil etmekten ve markamızın gördüğü ilgiden çok memnunuz. Sadece bir ürün gamını sergilemeyi değil, herkesin kazanç sağlayabileceği ürünlerle Türk Malı kalitesini pekiştirmeyi de hedefledik. Kale Kilit olarak markamızı, sektörümüzü ilgilendiren gerek yurt içindeki gerek yurt dışındaki fuar ve organizasyonlarda tüketicilerimizle ve iş ortaklarımızla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.