DOLAR 32,3425
EURO 35,1172
ALTIN 2309,401
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Balance Güneşli Loft, KDV indirimli satışta

    Balance Güneşli Loft, KDV indirimli satışta
    26.01.2017
    A+
    A-

    Stratejik konumu, ofis çeşitliliği, şık ofis tasarımları ve zengin teknik donanımı ile çalışma hayatına artı değer katan Balance Güneşli, proje içinde konut olarak kullanıma sunulan loft rezidanslar ile prestijli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Bu özel yaşam alanları Mart ayı sonuna kadar KDV indirimi avantajıyla satışta…

    Balance Güneşli’de 19’ncu kattan itibaren konumlanan loft rezidanslar fonksiyonel, konforlu, ferah ve kişiselleşebilen mekanlar oluşturuyor. Birçok sosyal donatının yanı sıra ortak kullanım alanlarında sunulan özel hizmetler ile farklılaşan iki katlı dizayn edilen loftlar, yüksek tavanları ve boydan boya cam yapıları ile ferah bir yaşam alanı oluşturuyor.

    Bakanlar Kurulu kararı ile tüm konut satışlarında KDV oranının yüzde 18’den yüzde 8’e düşürülmesi Eylül ayında yürürlüğe girmişti. 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak bu uygulama ile Balance Güneşli loft rezidanslar, konut olarak kullanmayı tercih edenler için çok avantajlı fiyatlarla satışta. 104 ile 212 metrekare arasında değişen çeşitli büyüklük ve tiplerde dizayn edilen loft rezidanslara sahip olmak isteyenler KDV indiriminden Mart ayı sonuna kadar faydalanabilecek.

    Genel dekorasyonu tamamlanmış loft rezidanslar teslime hazır…
    Teslimlerin başladığı projede 19. kattan itibaren konumlanan loft rezidanslar, yer döşemesi, ısıtma-soğutma sistemleri, mutfak, banyo, beyaz eşyası dahil olmak üzere genel dekorasyonu tamamlanmış hemen kullanıma hazır olarak teslim ediliyor. Sosyal yaşamın tüm dinamiklerini bünyesinde bulunduran bir projede yaşamanın ayrıcalığını sunan loft rezidanslar, tasarımsal şıklığı ile de fark yaratıyor. Ayrıca kat bahçelerinin yanı sıra merkezi havalandırma-ısıtma ve güvenlik sistemleri, ses yalıtımı, tablet ve telefonlar ile tüm loft rezidansların dışarıdan kontrolünü sağlayan akıllı otomasyon sistemleri gibi teknolojik birçok donamıma sahip.

    Konforla buluşan sosyal yaşam…

    Yaklaşık 700 m2 alanda kurulan sosyal tesiste fitness salonu, sauna ve buhar odaları, pilates ve yoga stüdyoları, cafe/restoran, müzik odası, hobi odaları ve cep sineması konforlu bir yaşam sunarken sokak kültürünü çağdaş bir mimari yorumla buluşturan bir “Yaşam Sokağı” araçsız yürüyüş yolları ve yeşillendirilmiş kat bahçeleri, restoran ve kafeleri, günlük hayatın getireceği her türlü ihtiyacın karşılanabileceği mağaza ve hizmet noktaları da sosyal yaşamı tamamlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.