DOLAR 32,5468
EURO 34,8267
ALTIN 2430,255
BIST 9720,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Dekoratif ve el yapımı: Rast serisi

    Dekoratif ve el yapımı: Rast serisi
    02.02.2017
    A+
    A-

    LAMP 83 ve Rast Tasarım’ın birlikte geliştirdiği yeni dekoratif seri ile artık mekanınızda fark yaratmak için çok daha fazla seçeneğiniz var.

    Son dönemde daha fazla talep görmeye başlayan ve yapılan projelerde tamamlayıcı bir unsur olarak görülen modern ve dekoratif armatürler için, LAMP 83 ile Rast Tasarım’ın ortaklaşa çalışması sonucunda, ortaya yepyeni bir ürün serisi çıktı.

    RAST serisi aslında, dikdörtgen, düşey, lineer, kare ve küre formlarındaki beş farklı ürün ailesinden oluşuyor. Ailelerin içinde aynı formdaki ürünün sarkıt, aplik, sıva üstü ve ankastre versiyonları yer alıyor. Küp ve küre ailelerindeki ürünleri kırmızı, mavi, yeşil ve sarı renklerde elde etmek mümkün.

    Tamamında farklı güçlerde LED ışık kaynakları kullanılan RAST serisindeki tüm ürünler, pleksiglastan el yapımı olarak şekillendiriliyor. Bu farklı formlar, geometrik şekiller ve renk seçenekleri sayesinde aydınlatılan mekanda bambaşka ve renkli bir atmosfer yaratmak mümkün.

    Kullanım Alanları:
    RAST ürün ailesi; modern ve dekoratif aydınlatma aygıtlarına ihtiyaç duyulan evler, rezidanslar, ofisler, ticari alanlar, oteller, marketler, mağazalar gibi neredeyse akla gelebilen her türlü mekanda kullanılabilir.

    Temel Özellikleri:
    • El yapımı pleksiglas gövde
    • Dikdörtgen, düşey, lineer, kare ve küre olmak üzere farklı formlar
    • Dört ayrı renk seçeneği
    • A+ sınıfı enerji tasarruflu, 50000 saat ömürlü 5-80W arası LED
    • 400 – 11450 lümen arası (LED) ışık akısı
    • 3000K – 4000K (CCT) ışık rengi
    • Otomasyon ve ‘İnsan Odaklı Aydınlatma’ (HCL) konseptine uyumlu

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.