DOLAR 32,3287
EURO 35,0757
ALTIN 2297,002
BIST 8988,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Fakir Hausgerate, Marmara Forum Mağazası’nda

    Fakir Hausgerate, Marmara Forum Mağazası’nda
    25.01.2017
    A+
    A-

    Elektrikli ev aletlerinin öncü ve yenilikçi markası Fakir Hausgeräte, Marmara Forum AVM mağazasını yeniledi…

    Alman teknolojisinin Türkiye’deki adı Fakir Hausgeräte, Marmara Forum AVM’de bulunan mağazasını konsept mağazaya çevirerek, yeni yerindeki mağazasında ürün gamının en iyi örneklerini tüketicilerle buluşturdu. Fakir’in kurumsal renkleri ve logosunun kullanıldığı dış cephe tasarımı, mağazanın bütününü vitrine taşıyor.

    Yeni konsept mağazalar oluşumunun önümüzdeki yıllarda devam edeceğini belirten Fakir Pazarlama Müdürü Esra Türköz: “Yeni yıla girerken sıkı ve titiz çalışmalar sonucunda, Marmara Forum AVM mağazamızı yeni yüzüyle, karşısında bulunan daha geniş bir mağazaya taşıyarak tüketicilerle buluşturduk. Mağazalarımızı 2017’de konsept olarak yenilemeye devam edeceğiz. Özellikle kurumsal renklerimizin hakim olduğu ve insanların ürünlerimizi dokunarak, yakından inceleyerek alabileceği mağazalar oluşturmayı hedefliyoruz. Kullandığımız aydınlatma sistemleriyle de ürünlerimizin renklerini ve çizgilerini vurgulayarak, görsel bir şölen yaratıyoruz. Bizi tercih edenlere Fakir Hausgeräte olarak nesillerdir en iyisini sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz.” Dedi.

    Fakir Hausgeräte’nin geniş ürün gamında yer alan mutfak grubu, elektrikli süpürgeler, ütüler, kişisel bakım kategorilerinin öne çıkan ürünleri Fakir Marmara Forum Konsept Mağazası’nda elektrikli ev aletleri tutkunlarını bekliyor.

    YORUMLAR
    1. Woodrowalutle dedi ki:

      What can you do for New Years?