DOLAR 32,5414
EURO 34,8802
ALTIN 2430,556
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Selenium Ataköy’de yaşam başladı

    Selenium Ataköy’de yaşam başladı
    25.01.2017
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektöründe 50 yıllık tecrübenin adresi Aşçıoğlu tarafından İstanbul Ataköy’de inşa edilen ve “Selenium” zarafetini yansıtan Selenium Ataköy’ün sakinleri, dairelerine taşınmaya başladılar.
    Panoramik İstanbul Manzarasıyla Selenium Ataköy
    Alışılagelmişin dışında estetik ve göz alıcı mimarisiyle üç blok halinde loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 321 daireden oluşan Selenium Ataköy, gerek konumu ve gerekse sosyal alanları ile hem oturum hem de yatırımcılara iki yılda yüzde 100 prim getirisi sağladı.
    Geniş balkonları sayesinde ön cephelerde Marmara Denizi’nin engin manzarasını, arka cephelerde ise 24 saat yaşayan İstanbul’a hâkim bir manzara imkânı sağlayan Selenium Ataköy, eliptik mimarisiyle çok daha işlevsel hale gelen cam kullanımı doğrultusunda dairelerde daha fazla ışık, daha geniş mekân algısı ve daha geniş manzara sunuyor.
    Selenium Ataköy’ün sakinleri, proje kapsamındaki sosyal alanlar ile ihtiyaç duydukları birçok şeye tek bir noktada ulaşıyor; sessiz ve sakin olan kütüphanede kitaplarını okuyabiliyorlar ya da soğuyan havalara karşın cep sinemalarında film keyfi yaşıyorlar. Sakinlerinin sağlığını da düşünen Selenium Ataköy, çok amaçlı spor salonu, squash salonu, pilates stüdyosuyla misafirlerini bekliyor. Bunun yanı sıra sosyal alanlar kapsamında açık ve kapalı yüzme havuzu, SPA ile dinlenme odası yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.