DOLAR 32,5581
EURO 34,8628
ALTIN 2426,872
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bien’in çarpıcı tasarımları: Imperial ve Adonis

    Bien’in çarpıcı tasarımları: Imperial ve Adonis
    24.01.2017
    A+
    A-

    Bien, mermerin kusursuzca işlendiği Imperial ve Adonis serileriyle mekanlara göz alıcı şıklık ve bütünsel çözümler sunuyor.

    Seramik sektörünün önemli oyuncularından, doğa dostu marka Bien Seramik, stil ve trendleri bir arada sunarken bir yandan da tüketicinin ihtiyaç ve taleplerini karşılamayı amaçlıyor.

    Bien’in Imperial ve Adonis serileri mermerin kusursuzluğunu, gücünü yaşam alanlarınıza taşıyor ve mekanlara farklı bir anlam kazandırıyor.

    MUHTEŞEM “IMPERIAL”
    Mermerin ihtişamını ve mükemmelliğini ortaya koyan Bien’in bu iddialı serisi Imperial, çarpıcı bir mekana sahip olmanıza olanak sağlıyor. Imperial serisi gri, kahve ve beyaz renklerin yanı sıra yeni desen alternatifi de olan bir ürün. 30×60 ve 40×40 ebatlarında üretilen bu özel seri özellikle otel, plaza, restauarant gibi mekanlarda kolay kullanım sağlarken, etkileyici bir görünüm elde edilmesine de fırsat tanıyor.

    KUSURSUZ BİR YÜZEY “ADONIS”
    Üzerindeki özel sır sayesinde satenin kusursuz ve pürüzsüz güzelliğini yüzeylere yansıtan ve mermerin gücünü de simgeleyen Adonis, iç mekan, banyo, mutfak, salon ve sosyal alanlarda kullanıma imkan tanıyan bir tasarım. 30×80 ve 40×40 ebatlarında üretilen Adonis’in birçok yeni dekoratif alternatifi de mevcut. Ürün, satensi yüzeyi ile mermerden vazgeçemeyenlerin tercihleri arasında yerini alıyor.

    Onlar, mermerin sunduğu görsel şölenden vazgeçemeyenlerin tercihi olmaya aday iddialı tasarımlar…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.