DOLAR 32,5068
EURO 34,5765
ALTIN 2500,358
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Türk Ytong Ekibi: Biz biriz

    Türk Ytong Ekibi: Biz biriz
    25.01.2017
    A+
    A-

    Türk inşaat sektörünün lider kuruluşlarından Türk Ytong, Yetkili Satıcıları ile Antalya’da düzenlenen 46. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. “Biz Biriz” sloganıyla gerçekleştirilen toplantıda Türk Ytong Yetkili Satıcıları ve Ytong Satış Ekibi 2017 yılına enerjik bir başlangıç yaptı.

    Türk Ytong Yönetim Kurulu Üyeleri ve Yöneticileri, Yetkili Satıcıları ve tüm satış ekibinin katıldığı 46. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda 2016 yılı değerlendirmesinin yanı sıra Türk Ytong’un 2017 yılı hedefleri paylaşıldı.

    Liderlik bayrağı, ikinci 50 yılda da Ytong’un elinde olacak

    Toplantının açılış konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, 2016 yılını değerlendirerek “Maalesef 2016 yılında, gerek ülkemizin birlik ve bütünlüğüne dönük gerekse de ekonomi ve piyasalar açısından birçok olumsuzluklar yaşadık. Bütün bunlara karşılık, kendi faaliyetlerimizle ilgili söylenecek güzel şeyler olduğunu memnuniyetle belirtmek istiyorum. 2016 yılında, hedeflediğimiz sonuçlara ulaşmış olmanın gururunu yaşıyoruz. 2016’da tamamlanan Çatalca fabrikamızı tam kapasite çalıştırmayı başardık. Yeni ürünümüz Multipor Isı Yalıtım Levhası üretim tesisini de, bu yeni ve modern fabrikamızda başarıyla devreye aldık. Yeni geliştirdiğimiz Ytong 0.09’u üreterek piyasaya sunduk. 2017 ve sonrası, Ytong için yeni ürünler ve yeni yatırım planlarının hayata geçeceği, büyümenin süreceği bir dönem olacaktır. ” dedi.

    Türkiye ekonomisi ve inşaat sektörü açısından 2016 yılının kısa bir değerlendirmesini yapan ve 2017 için beklentilerini paylaşan Türk Ytong Genel Müdürü Gökhan Erel, “Türkiye ekonomisi ve sektörümüz 2016 yılında beklentilerin altında bir büyüme kaydetti. Piyasalarda ve inşaat sektöründe bir belirsizlik ve yavaşlama yaşandı. Tüm bu oluşumlara rağmen yönetimimizin ve iş ortaklarımızın proaktif yaklaşımı sayesinde liderliğimizi de kullanarak süreci iyi yönettik ve tüm alanlarda 2016 yılı bütçemizi yakaladık. 53 yıldan bu yana, benimsediğimiz köklü kurum kültürü sayesinde devamlı ileriye yürümeyi ve her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi başaran Türk Ytong camiası, önümüzdeki yıla da bu bakış açısıyla hazırlanmıştır. Türk Ytong’un başarı grafiğinin her daim yukarı doğru yükseleceğine inancım tamdır” dedi.

    2017 yılı satış hedefleri için bir değerlendirme yapan Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak yeni ürünler ve gelişmeler hakkında da bilgi verdi.

    Toplantının ardından sahne alan Nihat Sırdar ve Sivrisinek ekibi, performansları ile izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşattı. Düzenlenen gala yemeğinde, Ytong ile uzun yıllar işbirliği yapan Yetkili Satıcılara Kıdem plaketleri verildi, 2016 yılının başarılı Yetkili Satıcıları ödüllendirildi. Program Bora Öztoprak konseri ile son buldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.