DOLAR 32,5687
EURO 34,7565
ALTIN 2491,194
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    O’na büyük ilgi

    O’na büyük ilgi
    02.02.2017
    A+
    A-

    Oğuz Tokgöz’ün ilk kitabı “O”nun ikinci baskısı raflardaki yerini aldı…
    Hayatta hiçbir şey için geç olmadığını okurlara hatırlatan “O”, 2 ay gibi kısa bir sürede gördüğü yoğun ilgi sonucu ikinci baskısıyla raflardaki yerini aldı. Kişisel gelişim danışmanı Oğuz Tokgöz’ün naif kalemiyle danışanlarından edindiği tecrübelerini okuyucuya aktardığı kitap, hayatınızda yitirdiğiniz huzuru ve neşeyi geri kazanmanıza yardımcı olacak.

    Sevgi, dostluk, mutlu olmak ve pozitif düşünce hakkında bakış açınızı yeniden gözden geçirmenize yardımcı olacak “O”, insan ilişkilerinin yüzeyselleştiği günümüze samimi göndermeler yapıyor.

    Kitabına olan ilgiden memnun olduğunu dile getiren yazar Oğuz Tokgöz: “Günümüzde benimle aynı hisseden ve düşüncelerime ortak olan insanların olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Umarım okuyucularımla olan bu sıcak iletişimimiz daha uzun yıllar boyunca devam edecektir. Yaşanmışlıklarımız devam ettikçe de üretmenin sonu gelmeyecektir. Ayrıca 2 ay gibi kısa bir sürede kitabıma olan bu ilgi beni ikinci kitabımın çalışmalarına başlamak adına da çok olumlu motive etti. Emeklerimin karşılığını verdiği ve heyecanımı tazelediği için tüm okuyucularıma teşekkür ederim.” dedi.

    Oğuz Tokgöz‘ün yeni kitabı “O” tüm D&R ve kitapçılarda…

    ETİKETLER:
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.