DOLAR 32,5019
EURO 34,9162
ALTIN 2437,935
BIST 9709,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    GROHE’den sıhhi tesisat ustalarına eğitim desteği

    GROHE’den sıhhi tesisat ustalarına eğitim desteği
    04.02.2017
    A+
    A-

    GROHE kalite, tasarım, teknoloji ve işlevselliğiyle öne çıkan ürünlerinin banyo ve mutfak tasarımlarında en etkin şekilde kullanımını sağlamak üzere sıhhi tesisat ustalarına yönelik eğitim programı başlattı.

    Üç aşamalı eğitim programına katılan ustalara, GROHE ürünlerinin teknolojik özelliklerinin yanı sıra ürünlerin teknik montajına ilişkin detaylı bilgi sunuluyor.
    GROHE, sıhhi tesisat ürünlerinin kalite ve teknolojisinin ancak banyo ve mutfak tesisatlarıyla doğru şekilde bağlandığında ortaya çıkacağı inancından yola çıkarak ürünlerini öncelikle işin ustalarına anlatmak üzere eğitim programlarına başladı.

    GROHE Eğitim, Teknik ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Murat Erdinç liderliğinde başlatılan sıhhi tesisat ustalarına yönelik eğitimler üç aşamalı olarak gerçekleştiriliyor. İlk iki seviye talep edilen illerde, son seviye ise İstanbul Live Center’da düzenleniyor. Her aşamanın sonunda bir sınav yapılıyor. Başarılı olanlar bir üst seviyeye geçmeye hak kazanıyor. Üçüncü seviyenin sonundaki sınavı geçenler ise sertifika sahibi oluyor.

    Sıhhi tesisat ustalarının yetkinliğine önemli katkıda bulunan eğitimlerin içeriği şöyle:

    Birinci Seviye: GROHE ankastre sistem ve gömme rezervuarları hakkında detaylı bilgi ve uygulama.
    İkinci Seviye: Güvenli bataryalar, duş sistemleri, zaman ayarlı batarya sistemleri, elektronik bataryalar ve yıkama sistemleri hakkında detaylı bilgi ve uygulama.
    Üçüncü Seviye: GROHE Blue, Touch bataryalar, F Digital System, Smart Control ve Sensia Arena hakkında detaylı bilgi ve uygulama.
    Bursa, Kayseri ve İstanbul ayakları tamamlanan eğitimler yıl sonuna kadar Ankara’daki ustalara yönelik olarak devam ediyor. Böylece yılsonuna kadar yaklaşık 100 sıhhi tesisat ustasının sertifika sahibi olması hedefleniyor. Eğitim programının sonraki ayakları farklı illerde ortaya çıkacak talebe göre planlanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.