DOLAR 32,5249
EURO 34,7422
ALTIN 2491,641
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Geberit, 5. kez iş ortaklarıyla buluştu

    Geberit, 5. kez iş ortaklarıyla buluştu
    07.02.2017
    A+
    A-

    2016’nın en çok satış yapan bayileri ödüllendirildi

    Geberit’in Geleneksel Bayi Toplantısı, 110 iş ortağının katılımı ile Regnum Carya Hotel Antalya’da gerçekleştirildi. Geberit’in bu yıl ki bayi toplantısında 2016 yılının en iyi satış yapan bayileri ödüllendirilirken, toplantının gündemi Geberit’in 2017 yılı mottosu ‘Zaman geçer, Kalite kalır’ idi.

    Geberit Geleneksel Bayi Toplantısı, Geberit Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu’nun katılımıyla 20-22 Ocak 2017 tarihleri arasında Regnum Carya Hotel Antalya’da gerçekleştirildi. Türkiye genelinden 110 iş ortağının katılımıyla gerçekleşen Geleneksel Bayi Toplantısı’nda Geberit’in 2016 yılı performansı ve gelecek hedeflerine değinildi.

    Üç gün süren toplantı kapsamında bayilere Geberit’in son teknolojiyle tasarladığı yeni ürünleri AquaClean Mera Akıllı Klozet, Setaplono Duş Zemini’nin yanı sıra Brenta ve Piave bataryaların tanıtımı da yapıldı. Ayrıca Geberit, perakende kanalında en yüksek ciro yapan 3 bayisini ve en iyi çıkış yapan bayilerini ödüllendirirken Boru Bayi Ödülleri’nde ise yine en yüksek ciro yapan bayi ve en iyi çıkış yapan bayisini ödüllendirdi.

    Buluşma kapsamında Geberit Türkiye Genel Müdürü Cengiz Kazazoğlu, Geberit’in Ar-Ge destekli inovasyon harikası ürünlere imza atarak pazar odaklı çözüm yaratan bir yaklaşımı benimsediğini söyledi. Kazazoğlu, “Son bir yıl içinde Geberit’te önemli bir dönüşüm yaşadık. Bunun en yakın şahidi, sizsiniz. Burada bir kez daha tekrarlamak isterim ki, yapı sektöründe pazarlama departmanı çok önemli. Bu bilinçle sizin aracılığınızla her zaman müşterilerimizin yanında yer alıyor, son akımları en doğru şekilde takip edebiliyor, analizler yapıyor ve bu analizleri de şirketimizin yükselmesi için aksiyona döküyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.