DOLAR 32,5951
EURO 34,7912
ALTIN 2404,466
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Radyonun abuk prensesliğinden ekran yıldızlığına; Ekin Olcayto

    Radyonun abuk prensesliğinden ekran yıldızlığına; Ekin Olcayto

    Ekranların güzel spikeri Ekin Olcayto, Show Radyo’da sunduğu Abuk Prenses programından, ana habere geçiş serüvenine, spikerlik kariyerinden, eğitmenliğine 20 yıllık deneyimini MAG okuyucuları için anlattı.

    “ Radyoculuk biraz deli işidir.”
    “Uğuruna inandığım bir şey yok ama yayına çıkmadan önce mutlaka dua ederim.”
    “Öğrenci olarak mezun olduğum yere hoca olarak dönmek çok gurur verici.”
    “Hayat çok kısa ve insanın her zaman kendini mutlu eden işi yapması gerektiğine inanıyorum.”
    Ana haber bülteniyle hafta içi her gün ekrana gelen Ekin Olcayto, televizyonculuk macerasına girişini ve kariyer basamaklarını tırmanışını MAG Eylül okurları için paylaştı. Sektöre Show Radyo’da gerçekleştirdiği “Abuk Prenses” programı ile giriş yapan Olcayto, daha sonrasında televizyon programları ve tiyatro oyunlarıyla izleyiciler ile buluştu. En başından beri hedefinin haber spikerliği olduğunu belirten güzel sunucu, radyoculuğu “deli işi” olarak tanımlıyor. İzleyicilerinin karşısına çıkarken sadelikten yana olduğunu vurgulayan Ekin Olcayto, güzellik sırlarını da MAG okuyucuları için gerçekleştirdiği özel röportajında paylaştı. İnsanların kendisini mutlu eden işi yapması gerektiğine inan sempatik spiker, gelecek planları arasında seyircileriyle iç içe olmak istediğini ve kendi programını yapabileceğinin müjdesini de takipçilerine duyuruyor.

    Esra Oflaz Güvenkaya’nın kapak yıldızı olduğu, her sayısında bir birinden özel isimlerin röportajlarına yer veren MAG, dopdolu içeriği ile Eylül sayısında okuyucuları ile buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.