DOLAR 32,6
EURO 34,8011
ALTIN 2499,006
BIST 9456,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    14 Şubat’ta Emsan ile sevdiklerinizin içini ısıtın

    14 Şubat’ta Emsan ile sevdiklerinizin içini ısıtın
    08.02.2017
    A+
    A-

    Özel anlarınızı unutulmaz hale getirmenin en sıcak yolunu sizin için tasarlayan Emsan, birbirinden renkli ve sevimli ‘mug’larıyla sevdiğinizin yüzünde kocaman bir gülümseme bırakmanıza eşlik ediyor.

    Emsan, bu 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiğinizin yüzünde kocam bir gülümse bırakmanız için birbirinden güzel ve kullanışlı ‘mug’larıyla karşınıza çıkıyor.

    Farklı tarzlarda sevginin gücünü simgeleyen ‘mug’larıyla Emsan, sevgilinizin gönlünü fethetmenize eşlik etmenin mutluluğunu yaşıyor. Sevgilinize sıcacık içecekler hazırlamanıza yardımcı olmasının ötesinde şık ve kullanışlı bir deneyim sunan ‘mug’lar, tasarımlarından Butterfly, Arcade, Rainy, Linda ve Paris simgeleriyle Emsan’ın Sevgililer Günü hediye seçenekleri arasında yerini alıyor.

    Kolay demleme, doyasıya keyif…
    Bulaşık makinesinde yıkamaya elverişli yapısıyla Emsan Mug’lar, özel demleme süzgeci sayesinde çayları pratik bir şekilde hazırlamayı sağlıyor. Silikon tabanı sayesinde kullanıcısına rahat bir kullanım sunan Emsan Mug’lar, bitki çaylarını afiyetle içmenize eşlik ediyor.

    Emsan MUG için tavsiye edilen satış fiyarı : 23 TL.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.