DOLAR 32,5875
EURO 34,8386
ALTIN 2493,757
BIST 9668,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Edilcuoghi ‘Palazzi’ koleksiyonu ile romantik mekanlar yaratıyor

    Edilcuoghi ‘Palazzi’ koleksiyonu ile romantik mekanlar yaratıyor
    08.02.2017
    A+
    A-

    Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, nostaljik dokunuş ve zarif detaylarla hayata geçirdiği ‘Palazzi’ koleksiyonu ile romantik mekanlar yaratıyor.

    Edilcuoghi’nin İtalyan dokunuşunu mekanlara taşıdığı koleksiyonu ‘Palazzi’, modernize edilmiş rafine görünümü, floral desenleri ve klasik motifleriyle banyolara romantik bir hava katıyor. Dingin renk seçenekleri, ‘Palazzi’ koleksiyonunun klasik ve elegan duruşunu pekiştiriyor. ‘Palazzi’ koleksiyonu, ‘Villa Medici’, ‘Santa Maria’ ve ‘Palazzo Ducale’ olmak üzere üç ayrı seri ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

    ‘Villa Medici’ serisinde nostaljik formlar, modern dokunuşlarla birleşiyor. El yapımı hissi veren ve duvarlara derinlemesine boyutlar kazandıran ‘Villa Medici’ serisi ile banyolar göz alıcı bir şıklık kazanıyor. ‘Santa Maria’ serisi, kullanıldığı alanları sıcak mekanlar haline getiriyor. Floral desenler, rafine görünüm ve çarpıcı renk seçenekleri yaşam alanlarına dingin ve romantik bir ambiyans katıyor. ‘Palazzo Ducale’ serisi ile elegan, şık desenler bir araya geliyor ve göz alıcı formlar banyolara taşınıyor. ‘Palazzo Ducale’ serisi, zamansız tasarımı ve zengin dekor seçenekleriyle banyolara benzersiz bir güzellik katıyor.

    25×75 cm boyutlarındaki ‘Palazzo Ducale’ ve ‘Villa Medici’nin full dekorları ile ‘Santa Maria’nın çiçekli dekorları, mekanın şıklığını tamamlıyor. Bu üç serinin beyaz, pembe, mavi, yeşil renkli seramikleri ve son derece zarif çiçekli dekor, çerçeve, bordür ve süpürgelikleri, seçkin bir mekanın vazgeçilmez unsurları olarak koleksiyonda yer alıyor.

    Edilcuoghi’nin tüm serileri, Kale’nin dünyanın seçkin şehirlerinde bulunan mağazaları ve Türkiye’deki showroom’larında tüketicilerle buluşuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.