DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Uplife Kadıköy’de 100 Ay 0 faizle satışta

    Uplife Kadıköy’de 100 Ay 0 faizle satışta
    10.02.2017
    A+
    A-

    Teknik Yapı Uplife Kadıköy satışa çıktı. 100 ay 0 faizle konut sahibi olunabilen projede 240 aya kadar vade imkanı sunuluyor.

    Teknik Yapı, “Up” serisini Fikirtepe’ye taşıyor. Firma bölgedeki 3.projesini Uplife Kadıköy’ü satışa çıkardı. 16 dönüm alan üzerinde yükselen Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesi toplam 830 konuttan oluşuyor.

    FİYATLAR 484 BİN TL’DEN BAŞLIYOR
    Uplife Fikirtepe projesinde büyüklükleri 57 metrekare ile 129 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri yer alıyor.
    Uplife Kadıköy fiyat listesi ise şöyle;
    1+1 daireler 484 bin TL’den
    2+1 daireler 733 bin TL’den
    3+1 daireler ise 1 milyon 153 bin TL’den başlıyor.

    100 AY SIFIR FAİZLE
    Aralık 2019’da konut teslimleri yapılması planlanan projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor. Uplife Kadıköy projesinde 100 ay 0 faizle, 240 ay yüzde 0,79 faizle konut sahibi olunabiliyor.

    “UP SERİSİ EFSANE”
    Up serisine ilk olarak Bağdat Caddesi’nde başladıklarını hatırlatan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, “Her arabanın bir efsane serisi vardır. “Up” markası da Teknik Yapı’nın efsane serisi. Markaya ilk Bağdat Caddesi’nde başladık. Sonra Kartal ve Soğanlık’a taşıdık. Fikirtepe’nin en tepe noktasındaki yeni projemiz “Up”ı hak ediyor” dedi.

    ATAŞAHER’LE DEĞİL BAĞDAT CADDESİ İLE YARIŞIYOR
    Fikirtepe’de bugün ki rakamların çok komik olduğunu belirten Durbakayım, “Fikirtepe’de sorunlar yaşanmasaydı metrekare fiyatları bugünkünün çok üzerinde olurdu. Bugün ki rakamlar çok komik. Batı Ataşehir’de metrakere fiyatlar 8-11 bin TL civarında. Fikirtepe Ataşehir’i fiyat olarak yakaladı. 2 yıl sonra burada yaşam başlayacak ve Ataşehir’i fiyat olarak geçecek. Fikirtepe aslında Ataşehir ile değil Bağdat Caddesi ile yarışıyor” diye konuştu.

    YARIN AYRI BİR İLÇE OLURSA ŞAŞIRMAYIN
    Fikirtepe’nin önünün açık olduğuna dikkat çeken Nazmi Durbakayım, “Fikirtepe çok popüler oldu. Kentsel dönüşüm denilince, problem denilince ilk akla gelen yer. Fakat çözüm denilince de ilk akla gelen yer. Fikirtepe artık diğer bölgelerden nüfus çeken bir lokasyon. Yine İstanbul’un en çok prim yapan bölgeleri arasında. Yarın Fikirtepe ayrı bir ilçe olursa şaşırmayın. Çünkü 1 milyon 300 bin metrekarelik bir dönüşümden bahsediyoruz. Burada 2 yıl sonra bambaşka bir yaşam başlayacak” diye konuştu.

    YÜZDE 25’İN ALTINDA ANLAŞMA SAĞLAYAN TÜM ADALARA TALİBİZ
    Fikirtepe’de yüzde 25’in altında anlaşma yapan tüm adalara talip olduklarını belirten Durbakayım, “Fikirtepe bütün adaların artık yapılması lazım. Çürük diş gibi arada kalıp sağlam dişleri de çürütmesinler. Biz Teknik Yapı olarak yüzde 25’in altında anlaşma yapan tüm adalara talibiz. Eğer daha fazla anlaşma yaptıysalar da pişmiş aşa su katmaya gerek yok” ifadesinde bulundu.

    FİKİRTEPE ARTIK KAPRİS ÇEKEMEZ
    Fikirtepe’nin 2 yıl içinde tamamlanacağını ve bakanlığında bu konuda karar aldığını ifade eden Durbakayım, “Bölgede 61 yapı adası var. 36 tanesi başladı, devam ediyor, 5-6 tanesi ruhsat aşamasında, 3 tanesi de Kiptaş ile yapılacak. Kiptaş kangren olmuş adalara giriyor. Fikirtepe artık bir müteahhidin ya da hak sahibinin kaprisi yüzünden duramaz. Hak sahipleri de bakanlığın kararlı tavrını görünce uzlaşmaya başladılar” şeklinde konuştu.

    BİZ KUMARBAZ BİR MİLLET DEĞİLİZ
    Bir soru üzerine dövizdeki hareketliliğin sektöre yansımasını da değerlendiren Durbakayım, “Biz kumarbaz bir millet değiliz. Tapuyu seviyoruz, alıp yastığın altına koyuyoruz. Dolarla fazla bir alakamız olmasın. Bu kadar dolar kolik olmayalım. Bir projenin maliyetinin yüzde 65’ini arsa maliyeti oluşturuyor. Yüzde 35’in içinde doların girdisi yüzde 10. Bununda fiyatları yansıması yüzde 1. Bu nedenle dolara fazla yüz vermeyelim” şeklinde sözlerini tamamladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.