DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Engelsiz hayaller İstinye Üniversite Hastanesi’nde

    Engelsiz hayaller İstinye Üniversite Hastanesi’nde
    10.02.2017
    A+
    A-

    İstinye Üniversite Hastanesi, anlamlı bir resim sergisine ev sahipliği yapıyor. Amerikan Kültür Koleji öğrencilerinin engelli yaşıtlarına umut olmak için çizdiği resimlerden oluşan “Engelsiz Hayaller” adlı sergide rengarenk bir dünya anlatılıyor.

    Önce Türkiye’nin dört bir yanından engelli çocuklar resim çizdi, onların çizdiği resimleri bir sergide gören Amerikan Kültür Koleji öğrencileri de engelli arkadaşları için tuval başına geçti. Resimlerini engelli arkadaşları için ‘Engelsiz Hayaller’ adıyla bir sergide bir araya getiren öğrencilerin renkli ve anlamlı dünyasına İstinye Üniversite Hastanesi ev sahipliği yapıyor.

    YAŞITLARININ RESİMLERİNE KAYITSIZ KALAMADILAR
    Geçtiğimiz Ocak ayında Türkiye’nin dört bir yanından engelli öğrencilerin çizdiği resimlere ev sahipliği yapan Portakal Çiçeği Resim Sergisi’ni gezen Amerikan Kültür Koleji öğrencileri, yaşıtlarının çizdiği resimlere kayıtsız kalamadı. Tuval başına geçen öğrenciler, engelli arkadaşlarına hitaben resimler çizdi.

    SERGİ 18 ŞUBAT’A KADAR AÇIK
    Kimi barışı, kimi sevgiyi, kimi ise rengarenk bir dünyayı resmetti. Engelli arkadaşlarına umut olmak için çizdikleri resimleri Engelsiz Hayaller Dünyası adıyla bir sergiye dönüştüren öğrencilerin bu resimleri İstinye Üniversite Hastanesi giriş katında 18 Şubat tarihine kadar görülebilir. Amerikan Kültür Koleji öğrencilerinin yaptığı tüm resimler, sergi bittikten sonra engelli çocuklara hediye edilecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.