DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siyahın asaleti ‘Dark Metal’ ile Çilek koleksiyonunda

    Siyahın asaleti ‘Dark Metal’ ile Çilek koleksiyonunda
    14.07.2018
    A+
    A-

    Tasarımlarını çocukların ve gençlerin bakış açısından ilham alarak kurgulayan Çilek, son teknolojiyi kullanarak tasarladığı ödüllü serisi Dark Metal Genç Odası ile yaşam alanlarını daha kullanışlı hale getiriyor. Çilek, her detayı düşünerek tasarladığı Dark Metal ile özellikle odasında vakit geçirmeyi seven gençlerin hayallerini süslüyor.

    Tüm dünya çocuklarına tasarımlarıyla seslenen Çilek, birbirinden farklı yaş gruplarına yönelik hazırladığı koleksiyonlarıyla herkesi mutlu etmeye devam ediyor.

    Dark Metal ile konforu doruklarda yaşayın

    Gençlerin kendilerini daha özgür hissetmesi için tasarlanan Çilek’in ödüllü serisi Dark Metal Genç Odası, sağladığı alan tasarrufuyla yaşam alanlarının vazgeçilmesi oluyor. Sunduğu çözümlerle gençlerin işlerini kolaylaştıran tasarım, aynı zamanda dağınıklığı azaltan çözümleriyle de ebeveynlerin beğenisini kazanıyor. Arkadaş yatağı ekleme özelliğiyle dikkat çeken Dark Metal, içerdiği komodinlerle de odaları daha düzenli hale getiriyor. Dark Metal, sahip olduğu akıllı cihazları şarj etme paneliyle gençlerin işlerini kolaylaştırıyor. Tasarımdaki metal yüzeylerin elektrostatik boya ile kaplı olması, Dark Metal’in ilk günkü halini uzun süre korumasını sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.