DOLAR 32,3589
EURO 34,6315
ALTIN 2379,245
BIST 10184,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Siz yorulun, NATUZZI dinlendirir

    Siz yorulun, NATUZZI dinlendirir
    06.09.2017
    A+
    A-

    İtalyan mobilyacılığının ayrıcalıklı tasarımlarıyla öne çıkan markası NATUZZI; dinlenerek hayata karşı dinç durmak isteyen herkes için Re-vive’ı geliştirdi. Natuzzi Italia Stil Merkezi ve Yeni Zelanda mimari stüdyosu Formway Design işbirliğiyle tasarlanan Re-vive, kentlerin yorgun insanlarına sınırsız bir terapinin yanında benzersiz bir keyif de vaadediyor.

    Fatih Kıral Mobilya & Dekorasyon’un NATUZZI ismini taşıyan Cemil Topuzlu, Levent ve Emaar Square AVM mağazaları dışında Bodrum, Antalya ve Florya’daki Fatih Kıral mağazaları içindeki NATUZZI’ye özel bölümlerde de bulabileceğiniz Re-vive, dünyanın ilk performanslı yatar koltuğu olma ayrıcalığını da taşıyor.

    ONUNLA ARANIZDA SÖZSÜZ BIR İLETİŞİM VAR!

    Kullanım sonrası “koltuk”, “oturma”, “dinlenme” kavramlarını sorgulamanıza sebep olacak Re-vive, yatar koltuklarda artık geleneksel hale gelen ve kol mekanizmasıyla işleyen sistemi bir kenara bırakıyor. Re-vive’ın özelliği vücudun hareketlerine, koltuk üzerinde aldığı ve almak istediği şekle sezgisel olarak yanıt vermek. Bu sayede, Re-vive’a oturan kişi ile Re-vive arasında ilk andan itibaren başlayan sözsüz iletişim, kullanıcı adına benzersiz bir koltuk deneyimi olarak yaşam boyu devam ediyor.

    RAHATLIĞIYLA BÜYÜLEYECEK

    Esneyerek geriye yaslanan, sizinle birlikte yumuşak ve kesintisiz olarak hareket eden, esnek sırt bölmesiyle insan ergonomisine uygun tasarlanan, hareketli kolları, döner kaidesi ve eğimli sediriyle üzerine oturanı sunduğu rahatlıkla büyüleyen Re-vive, vücudunuzun değişen konumuna göre aldığı her yeni şekil ve bu yeni şekle hızla intibak becerisiyle de eşsiz bir tasarım.

    Yenilik ve tasarımın bir araya geldiği NATUZZI Re-vive koleksiyonundaki Club, Lounge, Quilted, Suit ve Wing Back modellerinden biriyle yerinizden kalmak istemeyeceksiniz ve ancak Re-vive’ı bilenler, size sonuna kadar hak verecek!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.