DOLAR 32,382
EURO 34,5615
ALTIN 2376,845
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SMD’ler Çalıştayı’nda yeni yol haritası çizildi

    SMD’ler Çalıştayı’nda yeni yol haritası çizildi
    19.04.2017
    A+
    A-

    SMD’ler Çalıştayı 2017, Kalebodur’un ev sahipliğinde İstanbul’da yapıldı. Türk Serbest Mimarlar Derneği, İstanbul Serbest Mimarlar Derneği ve İzmir Serbest Mimarlar Derneği üyelerinin buluştuğu 2017 Çalıştayı’nda; mimarlık dünyasının deneyimli isimleri, Türkiye’de mimarlık sorunlarını masaya yatırarak yeni kararlar aldı.
    Kalebodur sponsorluğunda, 8 Nisan Cumartesi günü İstanbul Levent’te bulunan Kaleseramik Merkez Binasında gerçekleşen Çalıştay’da; ‘İş Yapma Koşullarının Düzenlenmesi’, ‘Yurtdışı İşler’, ‘Mevzuat Sorunları’, ‘SMD Ortak Çalışmaları’ ve ‘SMD’lerin Geleceği’ konuları ele alındı.

    Türk Serbest Mimarlar Derneği, İstanbul Serbest Mimarlar Derneği ve İzmir Serbest Mimarlar Derneği Başkanlarının konuşma yaptığı toplantılarda; mimarlıkla ilgili sorunlar tartışılıp çözüm önerilerinin sunuldu ve yeni bir yol haritası çıkarıldı. 5 ayrı çalışma grubunun oluşturulduğu ve birçok yeni kararın alındığı toplantı sonuçlarının, her grubun moderatörü tarafından düzenlenerek, dernek üyeleri ile paylaşılması kararlaştırıldı.

    Son bir yılın de değerlendirildiği SMD’ler Çalıştayı 2017’yi, ayrıca tasarım ve mimarlık dergilerinin temsilcileri de izledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.